Carp sugerează atragerea la răspundere a destabilizatorilor din Parlament

Publicat:

Carp sugerează atragerea la răspundere a destabilizatorilor din Parlament

Deputatul PAS, Lilian Carp, președintele Comisiei parlamentare pentru securitate națională, apărare și ordine publică sugerează că legislatorii, implicați în acțiuni de destabilizare a R. Moldova ar trebui să fie atrași la răspundere.

Citește și:


„Au fost atrași la răspundere pentru faptul că au tot încercat să arunce narative în spațiul public pentru a destabiliza situația? Din păcate – nu”, a constatat deputatul în interpelarea sa în plenul Parlamentului.

Carp s-a referit la încercările unor politicieni, inclusiv deputați fideli regimului de la Kremlin, de a destabiliza situația din țară, aruncând în spațiul public informații isterice și false.

Între acestea – pretinsele planuri ale Chișinăului de a „ataca Transnistria” sau pretinsa „subminare a drepturilor cetățenilor vorbitori de limbă rusă”.

Precizăm că deputatul Carp a avertizat, astăzi, asupra „activizării conservelor Kremlinului” și a chemat societatea la unitate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.