Casa GROAZEI în care a fost chinuită Ana-Maria! Aici a mai fost VIOLATĂ o fetiţă de 10 ani

Publicat:

Casa GROAZEI în care a fost chinuită Ana-Maria! Aici a mai fost VIOLATĂ o fetiţă de 10 ani

Între pereții în care era chinuită Ana-Maria anterior fusese violată o fetiță de 10 ani. Rise Moldova scria anterior că violul a fost comis de socrul principalului suspect în cazul omorului fetei dispărute la Orhei, scrie realitatea.md.

Familia copilei se mutase în casa individului în 2006, împreună cu fetița, Ședința de judecată pe caz a avut loc abia în 2022, însă atunci socrii suspectului atunci nu mai erau în viață, conform documentelor publicate de instanță.


Vezi şi: Ucraina şi Statele Unite “au început să lucreze” la un acord bilateral de securitate

În localitatea unde trăia individul familia se mutase la propunerea fostei lui soacre și fostei soții a bănuitului în cazul omorului Anei-Maria. Femeile sunt rude, aşa cum reiese din postările pe care le-au făcut pe rețelele de socializare, unde au publicat inclusiv fotografii cu principalul suspect în dosarul uciderii fetei din Orhei.

Casa GROAZEI în care a fost chinuită Ana-Maria! Aici a mai fost VIOLATĂ o fetiţă de 10 ani

„Fiica sa, i-a zis că bunelul nu-i dă pace. A întrebat-o, ce îți face? Dar i-a zis că este matură și trebuie să se priceapă. Acestea sunt cuvintele fiicei sale. A zis că bunelul Vasile a „umblat” la ea, la care și-a dat seama că este viol. Fiica sa, i-a zis despre caz, peste 3 săptămâni. La poliție nu s-a adresat, deoarece este om în vârstă și bolnav. Despre caz nu a vorbit cu T. V. Până la acel moment, ca mamă nu a depus plângere împotriva lui. (…) A trecut la Chițcani cu traiul, deoarece s-a certat cu fratele soțului său și nu aveau unde să locuiască. Când a trecut cu traiul la Chițcani, fiica sa M. avea 10 ani. Despre acest caz, cu C. G. nu a discutat”, se arată în decizia instanței.

Conform documentului publicat de judecătoria Orhei, același copil ar fi fost abuzat sexual și de alți doi indivizi din sat. Lucrurile au ieșit la iveală când au aflat vecinii despre cele întâmplate pe un alt caz, iar unchiul fetei a alertat oamenii legii.

Amintim că, și fratele bănuitului ar fi fost suspectat în mai multe dosare penale, după ce ar fi pus arma la capul unor minori. Tatăl celor doi ar fi ajuns în fața instanței după ce ar fi bătut un vecin, dar și pentru că ar fi provocat un accident.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir Vitor Roque (19 ani) a ajuns la Barcelona la începutul...

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30%

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30% Novo Nordisk, care a devenit anul trecut cea...

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia Accident cu sfârșit tragic în raionul...

Viktor Orban anunţă creşterea cheltuielilor de apărare ale Ungariei

Viktor Orban anunţă creşterea cheltuielilor de apărare ale Ungariei Ungaria va trebui să majoreze şi mai mult cheltuielile pentru apărare anul viitor, dacă războiul din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.