Caz ieșit din comun. Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Publicat:

Caz ieșit din comun. Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Șoc pe un aeroport din SUA. Angajații de la serviciul de securitate au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni, scrie The Independent, citat de digi24.

Alerta pe Aeroportul Internațional Miami din Florida a fost dată când pe ecranul scanerului a apărut „o anomalie”. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că ascundea doi șerpi.


În imaginile postate online de Administrație de Securitate a Transportului (TSA) se văd doi șerpi mici, roz, scoși dintr-un sac textil mic în culori de camuflaj. Postarea a dat naștere mai multor glume care nu pot fi reproduse din motive evidente.

Agenții de securitate au chemat poliția și lucrătorii vamali în urma descoperirii, iar reptilele au fost predate Comisiei pentru conservarea faunei sălbatice din Florida.

Un purtător de cuvânt al TSA a declarat pentru The Independent că pasagerul încerca să ia un zbor internațional și a recunoscut imediat că „avea șerpi în pantaloni” când au sunat alarmele.

Securitatea aeroportului folosește Advanced Imaging Technology (AIT) pentru a detecta neregulile. „Echipamentul a arătat că exista o anomalie în zona inghinală. Când a fost întrebat, pasagerul a recunoscut că avea șerpi în pantaloni”, a declarat purtătorul de cuvânt. Bărbatului i s-a interzis să urce în avion.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 18 mai 2024

Horoscop 18 mai 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Capricornii, de exemplu, pot fi ușor de păcălit. Mare atenție la modul în care...

S-a rezolvat misterul din spatele piramidelor din Egipt

S-a rezolvat misterul din spatele piramidelor din Egipt Oamenii de știință cred că e posibil să fie rezolvat misterul piramidelor construite în Egipt în urmă...

Festivalul Internaţional de Film Transilvania anunţă filmele din cele două competiţii internaţionale

Festivalul Internaţional de Film Transilvania anunţă filmele din cele două competiţii internaţionale Cineaşti aflaţi la primul sau al doilea lungmetraj din carieră concurează pentru trofeele...

‘Sindromul Rapunzel’: O fetiță a ajuns la spital după ce și-a mâncat părul timp de 5 ani

'Sindromul Rapunzel': O fetiță a ajuns la spital după ce și-a mâncat părul timp de 5 ani Mia, o fetiță de șapte ani a trecut...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.