Ce avere declară deputatul transfug Vasile Bolea

Publicat:

Ce avere declară deputatul transfug Vasile Bolea

Averea familiei fostului deputat socialist Vasile  Bolea este evaluată la 3,8 milioane de lei, transmite Jurnal.md.

Citește și: Wizz Air va relua cursa directă Chișinău – Budapesta


Aceasta are în proprietate patru apartamente: două procurate în 2003 și care costă circa 500 de mii de lei, un alt apartament a fost procurat în 2020 cu o valoare de piață de 39 mii euro, iar cel mai spațios apartament, dar și cel mai ieftin, a fost cumpărat în 2022. Imobilul are 82 de metri pătrați și a fost dobândit prin contract de donație. Prețul indicat este de 604 mii lei. Alte averi imobile au fost procurate în anii 2020 – 2021. Acestea au o valoare de piață de 95 de mii de euro.

Bolea conduce un Chevrolet Aveo fabricat în 2010 și dobândit în 2013 cu 70 de mii de lei. În 2023 familia deputatului nu a făcut nicio achiziție.

În schimb, are șase datorii – cinci în lei moldovenești și una în euro. Suma totală a acestora constituie 2,2 milioane de lei.

Precizăm că Vasile Bolea s-a despărțit de socialiști în mai 2023. Întâmplător sau nu, înainte de asta, fostul socialist a făcut o vizită în Israel.

Ulterior el s-a alăturat echipei formațiunii „Renașterea” despre care reprezentanții guvernării afirmă că ar fi un proiect asociat fugarului Ilan Șor, condamnat în Moldova la 15 ani de pușcărie pentru furtul miliardului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.