Cea de-a doua garnitură cu motorină din România ajunge la Ungheni

Publicat:

Cea de-a doua garnitură cu motorină din România ajunge la Ungheni

Cea de-a doua garnitură, 26 de vagoane-cisterne, cu 1317 tone motorină, va ajunge la Ungheni în după-amiaza zilei de astăzi.

Citește și: Atenție! Postul vamal Leova-Bumbăta își sistează temporar activitatea


Agenția Rezerve Materiale a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) anunță că după sosirea trenului la Ungheni, se vor desfășura procedurile vamale și cele tehnice necesare. De asemenea, se va proceda la schimbarea boghiurilor trenului pentru a permite deplasarea acestuia spre Căușeni, la baza petrolieră.

În ziua de sâmbătă, 6 aprilie, vor începe măsurările denso-volumetrice și prelevarea probelor de laborator pentru determinarea indicilor calitativi ai motorinei.

Reprezentanții Agenției vor lucra în regim non-stop și în zilele de weekend, ca toate procedurile să se desfășoare fără probleme și ca motorina să ajungă la destinație în condiții optime.

Prima garnitură cu  26 de  vagoane-cisterne cu 1336 de tone a fost recepționată la data de 29 martie, iar ier, joi, 4 aprilie, a început procedura de distribuție către agricultorii afectați de seceta severă din vara lui 2022.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.