Cel mai tânăr miliardar din Africa răpit a fost eliberat nevătămat

Publicat:

Cel mai bogat om din Tanzania, care a fost răpit săptămâna trecută, a fost eliberat nevătămat, a declarat unul dintre membrii familiei sale sâmbătă dimineaţă devreme pentru agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Starea de sănătate a celui mai tânăr miliardar din Africa, Mohammed Dewji, este bună, a precizat purtătorul de cuvânt al familiei, Azim Dewji, adăugând că el a fost eliberat vineri noapte şi i-a telefonat imediat tatălui său.


Citește și : Arabia Saudită recunoaşte că jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis în consulatul său din Istanbul

Purtătorul de cuvânt a refuzat să dea detalii suplimentare, spunând că Dewji va vorbi despre sine în curând şi va explica ce anume s-a întâmplat.

Mohammed Dewji, a cărui avere este estimată la 1,5 miliarde de dolari, a fost răpit în timp ce părăsea un hotel din capitala economică a Tanzaniei, Dar es Salaam, în urmă cu peste o săptămână.

Dewji, în vârstă de 43 de ani, deţine conglomeratul METL Group, care operează într-o gamă largă de industrii, inclusiv comerţ, agricultură şi servicii financiare, printre altele, potrivit revistei Forbes.

Într-un comunicat postat pe website-ul grupului, METL exprimă mulţumiri preşedintelui John Magufuli şi altor persoane din întreaga lume pentru că s-au rugat pentru Dewji.

Citește și : Parlamentul macedonian a votat în favoarea schimbării numelui țării

Familia sa a oferit o recompensă de aproape o jumătate de milion de dolari pentru orice informaţie ce ar conduce la locul unde era ţinut Dewji, dar nu este clar dacă s-a plătit ceva sau dacă a fost cerută o răscumpărare.

Poliţia a declarat vineri că l-a identificat pe şofer şi maşina cu care a fost răpit magnatul cu ajutorul camerelor de supraveghere, adăugând că a fost un vehicul dintr-o ţară vecină, dar refuzând să ofere detalii suplimentare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut,...

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova Trei biblioteci școlare vor fi modernizate și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.