Cele cinci zodii care au puteri paranormale: Ce secrete ascund astrele

Publicat:

Cele cinci zodii care au puteri paranormale: Ce secrete ascund astrele

Semnele zodiacale se evidențiază prin abilități și trăsături distinctive care le diferențiază. Acestea includ capacități de conducere, capacitatea de a influența și chiar posibile puteri paranormale sau psihice care le permit să anticipeze evenimente viitoare într-un fel anume.

Conform astrologiei, se susține că doar cinci zodii sunt înzestrate cu puteri paranormale, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Din întregul spectru al horoscopului, aceste zodii se disting prin puteri neobișnuite și ieșite din comun.

Pești

Ei cred că totul se reduce la incredibilul lor simț al intuiției, un atribut pe care mulți îl au, însă nu în aceeași măsură. Din fericire, aceste zodii au încredere în intuiția lor în momentul luării deciziilor. Ele sunt întotdeauna conștiente atunci când se pregătește să se întâmple ceva bun sau rău și au capacitatea de a citi povestea oamenilor pe care nu i-au întâlnit anterior.

Fiind plini de compasiune, aceste zodii posedă o trăsătură valoroasă pentru cineva care poate anticipa posibile evenimente nefericite înaintea altora.

Rac

Abilitățile psihice ale Racului sunt strâns legate de sfera emoțională. De exemplu, ei pot percepe sentimentele unei persoane chiar și atunci când aceasta pare calmă. Dacă Racul are dubii în privința unei situații sau simte că cineva nu spune întreaga poveste, acestea sunt resimțite interior.

Cu o empatie pronunțată, aceștia pot accesa mai ușor abilitățile lor psihice. Sensibilitatea lor la vibrațiile mediului este deosebit de accentuată, în special în timpul audierii muzicii.

Balanță

Balanțele pot să nu fie înclinate să creadă că posedă abilități psihice, însă acest lucru nu înseamnă că nu le dețin. Intuiția lor este adesea orientată către observarea și înțelegerea celorlalți oameni.

În ceea ce privește experiențele personale, acestea pot fi mai puțin evidente, dar senzațiile de déjà-vu și premonițiile sunt adesea prezente.

Fiind reticente în a accepta această putere psihică, Balanțele tind să o înlocuiască cu simpla presupunere.

Regretabil, uneori Balanța poate fi prea leneșă pentru a-și dezvolta cu adevărat abilitățile psihice, pe care pretind că nu le au.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

Scorpion

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt considerați cei mai capabili să interpreteze gândurile oamenilor.

Nu doar că pot dezvălui ceea ce ai în minte, dar par să aibă și capacitatea de a scoate la iveală ceea ce încerci să ascunzi. Această ironie derivă din tendința lor de a fi foarte secretoși și misterioși.

Scorpionii detestă minciuna, iar această aversiune îi ajută să detecteze mereu adevărul. Informațiile pe care le obțin în mod psihic sunt adesea folosite pentru a manipula și controla ceilalți.

Gemeni

Gemenii posedă o putere psihică remarcabilă numită bilocație, care se referă la capacitatea lor de a fi mental prezenți în mai multe locuri simultan.

Aceasta nu înseamnă că sunt fizic în două locuri în același timp! Ci mai degrabă că, în sfera mentală, pot fi implicați într-o activitate în timp ce gândurile lor sunt în altă parte sau chiar în vise, când corpul lor rămâne în pat, dar conștiința lor explorează alte locuri sau experiențe, scrie InfoBae.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Borrell cere un echilibru între riscul de escaladare şi nevoia ca Ucraina să poată apăra

Borrell cere un echilibru între riscul de escaladare şi nevoia ca Ucraina să poată apăra Înaltul reprezentant al Uniunii Europene (UE) pentru Afaceri Externe şi...

Anatolie Nosatîi pleacă la Bruxelles

Anatolie Nosatîi pleacă la Bruxelles Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi pleacă la Bruxelles, în perioada 28-29 mai, unde va participa la cea de-a doua ediție a...

Sanchez, acuzat de Israel că ”incită la genocidul evreiesc”, lăudat pentru curaj de Autoritatea Palestiniană

Sanchez, acuzat de Israel că ''incită la genocidul evreiesc'', lăudat pentru curaj de Autoritatea Palestiniană Ministrul de externe israelian Israel Katz l-a acuzat marţi pe...

Încă o parohie a trecut la Mitropolia Basarabiei

Încă o parohie a trecut la Mitropolia Basarabiei Biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu, municipiul Chișinău, a trecut la Mitropolia Basarabiei, scrie Radio...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.