Cele două adolescente acuzate că au ucis o femeie din Telenești rămân în arest preventiv

Publicat:

Cele două adolescente care au ucis cu deosebită cruzime o femeie din satul Ghermănești, raionul Telenești, rămân în arest preventiv.

Acestea au fost plasate pentru 30 de zile în Penitenciarul nr. 7 – Rusca.


Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Potrivit Poliției, vineri seară, suspectele se aflau la victimă acasă, iar la un moment dat ar fi intrat într-un conflict cu stăpâna.

Cearta însă ar fi degenerat în bătaie, iar cele două minore ar fi înjunghiat femeia, după care au părăsit locul faptei.

Cele două fete nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate anterior în mai multe cazuri de bătaie, iar imaginile au fost distribuite în mediul online.

Unul dintre cazuri s-a produs la finele lunii decembrie a anului trecut. Una dintre minore a bătut cu bestialitate o altă tânără din Strășeni.

Un alt caz a avut loc în data de 30 iunie. Cele două tinere au bătut cu cruzime o altă fată, în vârstă de 17 ani, din Anenii Noi.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Una dintre tinere se afla într-un Centru de plasament din Capitală pe care îl părăsea sistematic fără voia responsabililor.

CITESTE SI

Membrii CSM vor fi aleși până în primăvara lui 2024

Membrii CSM vor fi aleși până în primăvara lui 2024 Toți membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) vor fi aleși până la începutul primăverii 2024....

Moldovenii REFUZĂ să vorbească limba română

Moldovenii REFUZĂ să vorbească limba română Un vlogger din România, Cosmin Avram, a vizitat recent Republica Moldova. Acesta a mers în UTA Găgăuzia, pentru a...

Capul unei celebre rețele de hackeri a fost arestat

Capul unei celebre rețele de hackeri a fost arestat Forţele de poliţie din Ucraina, Franţa, Germania, Norvegia şi Statele Unite l-au arestat, într-un efort comun,...

Starea de urgență a fost prelungită

Hotărârea privind prelungirea stării de urgență a fost publicată Hotărârea privind prelungirea stării de urgență a fost publicată astăzi, 28 noiembrie în Monitorul Oficial. Starea de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.