Celebrul chef Gordon Ramsay, implicat într-un accident de bicicletă

Publicat:

Celebrul chef Gordon Ramsay, implicat într-un accident de bicicletă

Celebrul chef britanic Gordon Ramsay a fost implicat săptămâna trecută într-un accident de bicicletă, el declarând într-o înregistrare video postată pe reţelele sociale că a supravieţuit datorită căştii de protecţie pe care o purta la momentul incidentului, relatează UPI duminică.

“Ştiţi cât de mult îmi plac ciclismul, triatlonul, Ironman et cetera, iar săptămâna aceasta, din păcate, am avut un accident foarte grav, care m-a zguduit şi, sincer, sunt norocos să mă aflu aici”, a scris Ramsay într-un mesaj postat pe canalul său de Instagram, cu 17 milioane de urmăritori, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Ramsay, în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit că nu a suferit nicio fractură, însă, cu mâinile încă tremurând, a arătat că s-a ales cu vânătaie foarte mare pe corp.

Nu au fost oferite detalii cu privire la împrejurările în care a avut loc accidentul, însă bucătarul a fost transportat la Lawerence Memorial Hospital din New London, pentru îngrijiri medicale.

El i-a lăudat pe medicii “incredibili” şi pe asistentele care l-au îngrijit şi a subliniat importanţa purtării echipamentului de protecţie. “Sincer, trebuie să purtaţi căşti”, a spus Ramsay. “Aceste căşti costă bani, dar sunt esenţiale”, a adăugat el.

Bucătarul a declarat că a avut parte de o “săptămână brutală” în timpul recuperării, adăugând că “trece peste asta, într-un fel sau altul”.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Foşti concurenţi de la unele dintre numeroasele emisiuni culinare ale lui Ramsay au reacţionat la vestea referitoare la accident, adăugând mesaje de susţinere. “Am simţit o strângere de inimă când ţi-ai ridicat cămaşa! Lumea are nevoie de tine, chef!” a comentat Jordan Torrey, un concurent la “Next Level Chef”.

Mada Abdelhamid, de asemenea concurent la “Next Level Chef” şi antrenor personal al lui Jason Momoa, i-a urat, de asemenea, celebrului bucătar însănătoşire rapidă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jeremy Renner este ‘îngrozit’ să revină la actorie după accidentul cu plugul de zăpadă

Jeremy Renner este 'îngrozit' să revină la actorie după accidentul cu plugul de zăpadă Actorul Jeremy Renner nu mai are "energia necesară" pentru a accepta...

Rusia ar fi înființat un nou corp de armată pentru a-și întări frontul de la Harkov

Rusia ar fi înființat un nou corp de armată pentru a-și întări frontul de la Harkov Există indicii că Rusia ar fi înființat un nou...

Anca Dragu, despre decizia de a veni la șefia BNM: Este o șansă la care poate nu visam acum câțiva ani

Anca Dragu, despre decizia de a veni la șefia BNM: Este o șansă la care poate nu visam acum câțiva ani Decizia de a veni...

Lovitură în justiția UE: oligarhul rus Dmitri Pumpyanski câștigă un proces privind sancțiunile anti-ruse

Lovitură în justiția UE: oligarhul rus Dmitri Pumpyanski câștigă un proces privind sancțiunile anti-ruse Curtea de Justiție a UE a admis o a doua plângere...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.