X

Cernăuțeanu îi răspunde lui Lungu: „Nu venim la percheziții cu periuța de dinți…”

Cernăuțeanu îi răspunde lui Lungu: „Nu venim la percheziții cu periuța de dinți…”

După ce a invocat că membrii formațiunii pe care o reprezintă au fost supuși unui tratament „dur” din partea ofițerilor, care au descins cu percheziții, președintele Partidului „Șansa”, Alexei Lungu, a primit un răspuns pe măsură.

Citește și: Șor cu datorii la oameni: „Nu s-au dat pentru cei care au stat cu „palatka” în centru…”

„Când se intră la percheziții  nu se intră cu săpun și periuța de dinți să-i spălăm pe față pe persoanele care comit infracțiuni”, a menționat șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre încercările de destabilizare a ordinii publice, forțale organizatoare și acțiunile înreprinse de oamenii legii.

„Membrii echipei partidului „Șansa” au fost supuși în această dimineață din nou la o razie polițistă… Din nou, a câta oară, mascați, percheziții, rețineri, umilință… Colegii noștri au avut parte de un tratament foarte dur: au fost ridicați din pat cu forța, intimidați”, scria Lungu, în această dimineață, pe pagina sa de socializare.

De cealaltă parte, șeful IGP a ținut să precizeze că descinderile oamenilor legii au vizat „reprezentanții mai multor formațiuni politice”, care ar face parte din „grupul criminal organizat finanțat de Ilan Șor”.

Tags: Alexei LunguCernăuțeanu către Lungudescinderi Șansașeful IGP Viorel Cernăuțeanu
Știrile zilei