VIDEO: Șor cu datorii la oameni: „Nu s-au dat pentru cei care au stat cu „palatka” în centru…”

Publicat:

Șor cu datorii la oameni: „Nu s-au dat pentru cei care au stat cu „palatka” în centru…”

Oamenii legii au făcut publice mai multe înregistrară audio drept dovadă a faptului organizării cu rea intenție a destabilizărilor în masă și că în spatele acestor acțiuni ar sta fugarul penal, Ilan Șor.

Citește: Bașcana de la Comrat despre discuțiile referitoare la „arestarea” sa


Într-o înregistrare audio, un bărbat îi cere socoteală unei femei de ce nu a scos oamenii la protest, ultima îi argumentează că oamenii nu au fost plătiți pentru protestele din mai și din august.

„Am oameni pentru care nu s-o plătit pentru cei care au stat în mai cu „palatka” (n.r. – cort) în centru. Am oameni la care nu s-a plătit pentru luna august… ”

În altă înregistrare audio, un bărbat dă indicații despre acțiunile ulteriore și promite câte o mie de lei lunar la fiecare. Din discuțiile înregistrate, fiecare protestatar plătit ar primi în jur de 5 mii de lei.

În cadrul unei alte discuții, o femeie o învață pe alta cum să le „lămurească” la oameni „ce trebuie să strige acolo” și-i recomandă să „nu umble cu foile” pentru ca să „nu ajungă pe undeva… ”.

Precizăm că, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, șeful IGP Viorel Cernăuțeanu, împreună cu șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Drăgălin, au vorbit despre pregătirea acțiunilor de destabilizare și perturbare a ordinii publice și acțiunile întreprinse în acest sens de oamenii legii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.