Cher şi Ozzy Osbourne, printre artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Publicat:

Cher şi Ozzy Osbourne, printre artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Cher, Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige se numără printre artiştii care vor fi incluşi în acest an în Rock & Roll Hall of Fame, informează CNN.

În categoria dedicată interpreţilor, artiştii care vor fi incluşi în 2024 sunt Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang, Ozzy Osbourne şi A Tribe Called Quest, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick şi Norman Whitfield au fost selecţionaţi pentru a fi recompensaţi cu premiul pentru excelenţă muzicală.

Anunţul a fost făcut duminică în episodul “Rock & Roll Hall of Fame Night” din cadrul emisiunii de televiziune “American Idol”.

Artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame au fost selectaţi dintre candidaţii anunţaţi la începutul acestui an şi au “creat o muzică a cărei originalitate, impact şi influenţă au schimbat cursul rock-and-rollului”, potrivit organizatorilor.

Printre artiştii nominalizaţi în acest an, dar care nu vor fi deocamdată incluşi, se numără Sinead O’Connor, Lenny Kravitz şi Mariah Carey.

Pentru a fi eligibil la o nominalizare privind includerea în Rock & Roll Hall of Fame, un artist individual sau o trupă trebuie să fi lansat prima sa înregistrare comercială cu cel puţin 25 de ani înainte de anul nominalizării.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Ceremonia de includere în Rock & Roll Hall of Fame din 2024 va avea loc pe 19 octombrie la Rocket Mortgage Fieldhouse din oraşul Cleveland, în statul american Ohio.

Gala va fi transmisă pe platforma de streaming Disney+, urmată de o difuzare specială pe postul de televiziune ABC la o dată ulterioară, urmând totodată să fie disponibilă spre vizualizare pe platforma online Hulu în ziua următoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A fost aprobat suplimentul ordinii de zi a ședinței plenare a Parlamentului de săptămâna viitoare. Ce este pe listă

A fost aprobat suplimentul ordinii de zi a ședinței plenare a Parlamentului de săptămâna viitoare. Ce este pe listă Parlamentul urmează să ratifice Acordul cu...

Șefa BNM a purtat discuții cu membrii Asociației Investitorilor din România

Șefa BNM a purtat discuții cu membrii Asociației Investitorilor din România Guvernatoarea Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Anca Dragu, a purtat discuții cu membrii Asociației...

Inspectoratul General de Carabinieri/ Sinteza săptămânii

Inspectoratul General de Carabinieri/ Sinteza săptămânii În perioada 17 – 23 mai 2024, au activat peste o mie de carabinieri la menținerea și asigurarea ordinii...

Controversata ediţie din 2024 a Eurovision a fost vizionată de un număr record de telespectatori

Controversata ediţie din 2024 a Eurovision a fost vizionată de un număr record de telespectatori Controversata ediţie din 2024 a concursului muzical Eurovision a fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.