Cher şi Ozzy Osbourne, printre artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Publicat:

Cher şi Ozzy Osbourne, printre artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Cher, Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige se numără printre artiştii care vor fi incluşi în acest an în Rock & Roll Hall of Fame, informează CNN.

În categoria dedicată interpreţilor, artiştii care vor fi incluşi în 2024 sunt Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang, Ozzy Osbourne şi A Tribe Called Quest, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick şi Norman Whitfield au fost selecţionaţi pentru a fi recompensaţi cu premiul pentru excelenţă muzicală.

Anunţul a fost făcut duminică în episodul “Rock & Roll Hall of Fame Night” din cadrul emisiunii de televiziune “American Idol”.

Artiştii care vor fi incluşi în Rock & Roll Hall of Fame au fost selectaţi dintre candidaţii anunţaţi la începutul acestui an şi au “creat o muzică a cărei originalitate, impact şi influenţă au schimbat cursul rock-and-rollului”, potrivit organizatorilor.

Printre artiştii nominalizaţi în acest an, dar care nu vor fi deocamdată incluşi, se numără Sinead O’Connor, Lenny Kravitz şi Mariah Carey.

Pentru a fi eligibil la o nominalizare privind includerea în Rock & Roll Hall of Fame, un artist individual sau o trupă trebuie să fi lansat prima sa înregistrare comercială cu cel puţin 25 de ani înainte de anul nominalizării.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Ceremonia de includere în Rock & Roll Hall of Fame din 2024 va avea loc pe 19 octombrie la Rocket Mortgage Fieldhouse din oraşul Cleveland, în statul american Ohio.

Gala va fi transmisă pe platforma de streaming Disney+, urmată de o difuzare specială pe postul de televiziune ABC la o dată ulterioară, urmând totodată să fie disponibilă spre vizualizare pe platforma online Hulu în ziua următoare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tendință surprinzătoare la Hollywood: numărul scenelor de sex din filme a scăzut cu 40% față de începutul anilor 2000

Tendință surprinzătoare la Hollywood: numărul scenelor de sex din filme a scăzut cu 40% față de începutul anilor 2000 Apariția unor filme explicite precum Poor...

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care este acuzat de abuzuri sexuale

Kevin Spacey ripostează faţă de un documentar în care este acuzat de abuzuri sexuale Kevin Spacey a atacat un documentar care urmează să apară şi...

Eurovision 2024 – Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene

Eurovision 2024 - Publicul nu va putea flutura steaguri palestiniene Deşi războiul dintre Israel şi Hamas se află în centrul Eurovision 2024, organizatorii doresc să...

Meryl Streep va primi un Palme d’Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes

Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes Meryl Streep, una dintre cele mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.