X

Chicu se visează preşedintele Moldovei

Chicu se visează preşedintele Moldovei

Fostul premier Ion Chicu, lider al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), intenționează să participe la următoarele alegeri prezidențiale. Totuși, a adăugat el, decizia finală aparține consiliului politic național al PDCM. „Mă voi strădui să fiu convingător pentru colegii mei”, a menționat liderul partidului.  

Citeşte şi: Occidentul pare să ajute Israelul mai mult decât Ucraina – Stiripesurse.md

Chicu a spus la Rlive TV că „PDCM va avea candidat pentru alegerile prezidențiale” și că el va cere consiliului politic național al partidului „acordul” pentru a participa la scrutin.

Chicu se visează preşedintele Moldovei

„Decizia finală aparține consiliului politic național. (…) Vom convoca acest for, acest consiliu, cred că în luna iunie pentru a decide nominal asupra candidatului. Eu voi cere consiliului susținerea, dar trebuie să vă spun că am concurenți. O parte nu sunt din partid, s-au adresat ca să-i susținem pe ei pentru a candida la funcția de președinte. De aceea, PDCM va avea candidat, eu voi solicita acordul consiliului dar decizia finală trebuie să fie una asumată”, a menționat Chicu.

Întrebat dacă este pregătit să devină candidatul partidului la funcția de președinte, Chicu a răspuns: „Mă voi strădui să fiu convingător pentru colegii mei”.

Tags: Ion ChicuPartidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM)
Politică