China face apel la rezolvarea crizei din Venezuela prin dialog pașnic și canale politice

Publicat:

Venezuela trebuie să își rezolve problemele interne prin discuții pașnice, iar China susține efortul comunității internaționale în acest sens, a declarat Ministerul chinez de Externe, relatează site-ul agenției Reuters, scrie mediafax.

Majoritatea statelor UE, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franța și Spania îl recunosc pe Juan Guaido ca fiind președintele interimar al Venezuelei.


Citește și : Pompeo a oferit Congresului SUA o informație recentă despre investigația privind uciderea lui Khashoggi (Departamentul de Stat)

Grupul Internațional de Contact pentru Venezuela, care a fost inaugurat în cadrul unei reunui în capitala din Uruguay, a susținut că o intervenție militară ar agrava lucrurile.

Ministerul chinez de Externe a mai adăugat că susține rolul comunității internaționale și că speră că toate părțile vor avea un rol constructiv.

“Problemele Venezuelei trebuie rezolvate de oamenii săi în conformitate cu constituția și legislația, prin dialog pașnic și canale politice”, a mai afirmat Ministerul.

Citește și : Majoritatea țărilor membre UE sunt de acord cu reformele privind drepturile de autor

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop săptămânal, 7-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal, 7-13 octombrie 2024 Soarele din Balanță face inconjuncție cu Saturn din Pești. Venus din Scorpion face trigon cu Marte din Rac. Totodată, Mercur...

Premiul Nobel pentru Pace ar putea fi anulat din cauza conflictelor globale

Premiul Nobel pentru Pace ar putea fi anulat din cauza conflictelor globale În timp ce violența și instabilitatea cresc în întreaga lume, un expert a...

Atacurile din Liban amenință două situri de patrimoniu UNESCO

Atacurile din Liban amenință două situri de patrimoniu UNESCO Orașul antic Baalbek din Valea libaneză Bekaa, care adăpostește două temple romane desemnate ca situri ale...

Coreea de Nord furnizează Rusiei aproximativ trei milioane de obuze pe an

Coreea de Nord furnizează Rusiei aproximativ trei milioane de obuze pe an Potrivit informațiilor occidentale, jumătate din proiectilele folosite de Rusia - aproximativ trei milioane...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.