Chironda continuă PANARAMA cu Ceban: ‘Sub sacoul european sunt izmene rusești’

Publicat:

Chironda continuă PANARAMA cu Ceban: ‘Sub sacoul european sunt izmene rusești’

Candidatul Platformei DA la Primărie Capitalei, Victor Chironda a inițiat o campania de colectare de fonduri pentru Ion Ceban: „Dați un leu pentru Ceban, să se mute-n Tatarstan”.

Chironda a recurs la acest gest după ce pe 16 octombrie, Ion Ceban i-a transmis o cerere prealabilă cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale în care cere dezmințirea unor declarații și repararea prejudiciului moral în valoare de 21.600 de lei, transmite Știri.md.


Chironda continuă PANARAMA cu Ceban: ‘Sub sacoul european sunt izmene rusești’

„Ieri, Ivan Ceban m-a amenințat că mă cheamă în judecată și îmi cere să-i plătesc 21.600 lei despăgubiri morale. Chemându-mă în judecată, Ceban a confirmat că îl doare adevărul. Și că eu sunt unicul candidat care spune deschis acest adevăr. La Chișinău se luptă doar cu mine. Eu îl deranjez, nimeni altcineva. Toate taberele sunt sigure de victoria lui și s-au împăcat cu gândul că el va câștiga. Și numai eu lupt. Spun adevărul. Deranjez. Dar să nu credeți că l-am deranjat pe Ceban cu declarațiile mele despre corupția din Primărie. Toată lumea știe că Primăria mustește de corupție”, a spus Chironda.

Citeşte şi: Ultimele veşti despre moldovenii blocați în Egipt – Stiripesurse.md

Candidatul Platformei DA spune că Ion Ceban s-a supărat pentru că a reușit să-l deconspire pe actualul primar de Chișinău pentru că el este un pericol pentru democrația din R. Moldova.

„L-am deranjat pentru că am arătat că sub sacoul de european a lui Ceban se ascund izmenele rusești. De azi, toată lumea vede că Ceban, în afară de izmene, oricum nu are nimic. Pentru că deși are o funcție mare, el este un om mic. Așa bărbat ca el, care pretinde că are statură, se luptă cu mine prin avocați si cere 21.600 lei? Marele și puternicul primar care e sigur că învinge din primul tur, a făcut o plângere că îl deranjează cineva pe nume Victor. Cineva mic, aparent fără șanse, dar ferm decis să învingă. Ca David în fața lui Goliat”, a mai spus candidatul Platformei DA.

În acest sens, Victor Chironda l-a provocat pe Ion Ceban l-a dezbateri publice și să le spună oamenilor, despre planurile pe care le are cu ambasadorul Vasnețov.

Chironda continuă PANARAMA cu Ceban: ‘Sub sacoul european sunt izmene rusești’

„Să le povestești chișinăuienilor despre doctoratul tău la Moscova. Sau poate să le spui despre sfătuitorul tău Iurii Gudilin, specialist în tehnologii politice și fost ofițer FSB, care umbla prim Primărie ca la el acasă? Domnule Ceban, vino la televizor să mă înfrunți. Vino să le spui oamenilor că eu nu am dreptate. Nu te mai plânge din spatele avocaților! Prieteni, e timpul să vedem clar și limpede cine e Ceban. Acest politician perfid, camuflat în european, a vândut Moldova făcătorilor de razboi. Acelora care tot ne spun ca în Ucraine este o banala „operatiune speciala”. Aceeași factori de război care încearcă prin Șor să destabilizeze Moldova”, a menționat Chironda.

Vă dați seama? Ceban a cerut cam 1.000 de euro despăgubiri morale. Atât valorează onoarea lui, 21.600 de lei. Dragi prieteni, haideți să fim miloși și să-i dăm banii lui Ceban. Dar nu pentru lezarea demnității profesionale. Că oricum nu o are. Ci pentru un bilet într-o singură direcție. Spre inima Rusiei, acolo unde are parteneri de încredere cu care semnează acorduri de colaborare. În Moscova. Sau în Tatarstan. Haideți să punem mâna de la mână, fiecare câte un leu, ca să-l despăgubim pe Ceban. Avem și un slogan pentru această campanie de colectare: Dați un leu pentru Ceban, să se mute-n TATARSTAN!”, a spus Chironda.

Ion Ceban i-a transmis lui Victor Chironda o cerere prealabilă cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale în care cere dezmințirea unor declarații și repararea prejudiciului moral în valoare de 21.600 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rust, difuzat în premieră la 3 ani după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins pe platou

Rust, difuzat în premieră la 3 ani după ce Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins pe platou Filmul „Rust” va avea premiera la un...

Eșec juridic pentru X: Platforma lui Musk trebuie să plătească o amendă mare în Australia

Eșec juridic pentru X: Platforma lui Musk trebuie să plătească o amendă mare în Australia Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, a...

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată ‘deplorabilă’ de republicani

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată 'deplorabilă' de republicani O marionetă de 13 metri înălţime cu chipul unui Donald Trump complet dezbrăcat a fost...

Operă de artă cu stema Țării Românești, scoasă la licitație la Barcelona. Cumpărătorul este un cetățean român și a plătit 500.000 de euro

Operă de artă cu stema Țării Românești, scoasă la licitație la Barcelona. Cumpărătorul este un cetățean român și a plătit 500.000 de euro Un cetățean...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.