Chironda: Refuzul de a participa la dezbateri arată că Ceban se teme să iasă cu mine la o discuție publică

Publicat:

Edilul suspendat al Chișinăului Ion Ceban, care candidează pentru încă un mandat de primar, a refuzat să participe la dezbateri televizate cu contracandidatul său Victor Chironda.

Cel puțin asta reiese dintr-un email trimis de reprezentanții unui post de televiziune lui Victor Chironda. O fotografie cu email-ul a fost publicată pe 20 octombrie, pe Facebook, de către candidatul Platformei DA.


Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

„Prin prezenta, ținem să vă informăm că, în legătură cu faptul că openentul dvs la dezbateri din data de 30 octombrie, Ion Ceban, a refuzat să participe la emisiune, în locul dumnealui va participa dl Ruslan Codreanu – Blocul „Ruslan Codreanu””, se arată în email-ul publicat de Chironda.

Într-un mesaj alăturat publicației, Victor Chironda a declarat că Ion Ceban a refuzat să participe la dezbateri pentru că i-ar fi frică de întrebările incomode pe care urma să i le adreseze.

„Refuzul de a participa la dezbateri arată că Ceban se teme să iasă cu mine la o discuție publică. Știe că eu îi pun întrebări incomode, la care dacă răspunde, nu mai câștigă în veci alegerile. Promisiuni fără realizări. Conferințe de presă fără jurnaliști. Dezbateri fără oponenți. Asta e Ivan Ceban. Asta e fața lui reală, care se ascunde după spoturi editate și după poze cu drona. Acesta e “respectul” său față de chișinăuieni”, a spus acesta.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

NM a solicitat un comentariu de la purtătoarea de cuvânt a Primăriei Chișinău, Natalia Ixari, în privința refuzului lui Ceban de a participa la dezbateri cu Victor Chironda, însă aceasta nu a venit cu nici un răspuns.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație Inspectoratul General pentru Situații de Urgență /IGSU/ avertizează populația despre riscul izbucnirii focarelor de ardere a vegetației...

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi Un artefact rar, cu o vechime...

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase

Producătorii de ulei se tem de licențierea provizorie a importului de cereale și oleaginoase De la independența sa acum peste treizeci de ani, Republica Moldova...

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului

Zeci de elevi din țară au vizitat săptămâna trecută clădirea Legislativului Săptămâna trecută, Parlamentul a fost gazda mai multor grupuri de elevi cu vârsta cuprinsă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.