X

Chișinăul – platou cinematografic. Se anunță sistări de trafic

Chișinăul – platou cinematografic. Se anunță sistări de trafic

Autoritățile municipale anunță sistarea traficului rutier pe str. M. Kogălniceanu, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Ismail, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic. 

Citește și: Șoferul în mașina căruia a urcat fata din Orhei a fost reținut

Traficul va fi suspendat pe porțiunea de drum sus indicată în seara zilei de 18 aprilie în intervalul orelor 19:00 – 03:00.

Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

Astfel, în intervalul orelor: 10:00-23:00, itinerarul rutei de troleibuz nr. 3 se modifică după cum urmează: tur: de pe str. Constantin Stere pe str. Alexei Şciusev, str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit; retur: – pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Tags: film in Chisinaufilmari cinematograficefilmari filmPrimăria municipiului Chișinăusistare traficstrada inchisa
Știrile zilei