Șoferul în mașina căruia a urcat fata din Orhei a fost reținut

Publicat:

Șoferul în mașina căruia a urcat fata din Orhei a fost reținut

Șoferul în mașina căruia a urcat tânăra însărcinată din Orhei a fost reținut, anunță oamenii legii.

Citește și: A spulberat o stație de așteptare cu tot cu oameni. Sunt morți și răniți


Mașina în care a urcat fata a fost localizată, iar șoferul acesteia identificat și găsit, după ce polițiștii au stopat și verificat fiecare automobil de aceeași marcă, în contextul în care numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere video nu era vizibil.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Potrivit poliției, bărbatul nu colaborează cu ancheta. La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tânăra.

Fata este în continuare căutată în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații.

Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ne-ar fi clare circumstanțele.

În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, colegii din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori și apropiați ai tinerei.

Ana-Maria are 19 ani și este însărcinată în șase luni. Ea a dispărut vineri seara după ce a urcat într-o mașină de ocazie la stația de așteptare din Orhei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scriitorul C.J. Sansom, cunoscut pentru seria ‘Shardlake’, a murit la vârsta de 71 de ani

Scriitorul C.J. Sansom, cunoscut pentru seria 'Shardlake', a murit la vârsta de 71 de ani Scriitorul Christopher John Sansom, cunoscut în special pentru personajul...

O pisică pierdută timp de 6 zile, găsită după ce a fost trimisă din greșeală prin Amazon

O pisică pierdută timp de 6 zile, găsită după ce a fost trimisă din greșeală prin Amazon Aventură uimitoare pentru o pisică din Utah. Galena...

Trupa The Rolling Stones a dat startul turneului său nord-american cu un concert susţinut în Houston

Trupa The Rolling Stones a dat startul turneului său nord-american cu un concert susţinut în Houston Trupa The Rolling Stones a dat duminică startul turneului...

Philips plătește 1,1 miliarde de dolari în SUA pentru a rezolva reclamațiile legate de un dispozitiv

Philips plătește 1,1 miliarde de dolari în SUA pentru a rezolva reclamațiile legate de un dispozitiv Compania Philips a acceptat să plătească 1,1 miliarde de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.