Cinci celebrități despre care nu știați că au avut cancer. Vedeta care și-a ascuns boala timp de șapte ani

Publicat:

Cinci celebrități despre care nu știați că au avut cancer. Vedeta care și-a ascuns boala timp de șapte ani

Numeroase vedete aleg să nu facă public faptul că suferă sau au suferit de cancer. Acesta este și cazul fostului supermodel Elle MacPherson care a mărturisit în această săptămână că a suferit de cancer la sân și că nu a dorit să urmeze tratamentul de chimioterapie.

Ceea ce este uimitor pentru o femeie care a fost în lumina reflectoarelor este că a reușit să-și țină boala secretă preț de șapte ani și că în prezent este în remisie, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Vorbind pentru Women’s Weekly despre diagnosticul ei, supermodelul a spus: „A fost un șoc, a fost neașteptat, a fost confuz, a fost descurajator în multe feluri și mi-a dat într-adevăr o oportunitate de a săpa adânc în adâncul meu pentru a găsi o soluție care funcționează pentru mine. 

Iată ce alte celebrități au fost diagnosticate cu boala nemiloasă, conform Daily Mail. 

Ben Stiller

Cunoscutul actor Ben Stiller, în vârstă de 58 de ani, a vorbit public despre lupta cu cancerul de prostată în urmă cu opt ani, după ce a ținut ascunsă boala vreme de doi ani.

El a afirmat la acea vreme că nu a avut niciun simptom, iar membrii familiei sale nu au suferit de cancer. Descoperirea șocantă a fost făcută în anul 2014 în timpul unui control de rutină.

La recomandarea medicului său, el a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea prostatei, o glandă de mărimea unei nuci care se află sub vezica urinară, în jurul uretrei la bărbați.

Într-un interviu pentru Today din 2016, actorul a dezvăluit că se confruntă cu unele dintre efectele secundare frecvente ale prostatectomiei, care includ uneori incontinența și probleme legate de funcția sexuală.

Sofia Vergara

Frumoasa actriță Sofia Vergara a decis să vorbească despre lupta cu cancerul abia la două decenii după tratament.

Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian la vârsta de 28 de ani, după ce medicii i-au descoperit un nodul în timpul unui control de rutină. În urmă cu trei ani a vorbit despre boală, iar în 2022 a făcut și o postare pe Instagram cu privire la acest subiect.

La 28 de ani, «Cancer» nu era un cuvânt pe care mă așteptam să îl aud. A fost doar un control de rutină. Dar medicii mi-au găsit un nodul, iar acel cuvânt a devenit parte din povestea mea. 

Am petrecut nenumărate ore la tratamente cu radiații și, în cele din urmă, în operație. Astăzi, pot să mă numesc supraviețuitoare a cancerului”, a spus actrița la acel moment.

Tiroida este o glandă situată în partea din față a gâtului, responsabilă de producerea hormonilor care controlează modul în care organismul utilizează energia. Hormonii produși de tiroidă influențează aproape fiecare organ din corp.

Helen McCory

Actrița Helen McCory, cunoscută pentru rolul interpretat în „Peaky Blinders”, le-a cerut prietenilor săi să păstreze secretul pe măsură ce urma tratamentul împotriva cancerului.

Ea a murit de cancer la sân în luna aprilie a anului 2021.

Louis Walsh

Fosta vedetă X Factor Louis Walsh a dezvăluit în urmă cu patru ani că a fost diagnosticat cu un tip „rar” de cancer de sânge.

„Am fost bolnav și cred că nimeni nu știa că sunt bolnav. Am avut cancer. O versiune ușoară, una rară”, a spus el la Celebrity Big Brother.

A fost diagnosticat cu Macroglobulinemia Waldenstrom (cunoscută și sub numele de limfom limfoplasmacitic). Acesta este asociat în majoritatea cazurilor cu prezența unei cantități excesive de proteine anormale în sânge.

După ce a urmat un tratament la Dublin, Walsh a fost declarat în afara oricărui pericol.

Simptomele acestui cancer rar includ oboseală, paliditate, vânătăi ușoare și pierdere în greutate.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Jonnie Irwin

Starul din „A Place In The Sun” a declarat în noiembrie că cancerul pulmonar i s-a extins la creier, după ce a fost diagnosticat cu această boală în 2020.

El a murit în februarie, la vârsta de doar 50 de ani.

Dar înainte de a muri, el a dezvăluit că a ținut secretă lupta sa împotriva cancerului timp de doi ani pentru a „plăti facturile” și a avea grijă de familia sa. 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Organe vândute pentru a supraviețui foametei: traficul ilegal pe grupurile de Facebook din Myanmar

Organe vândute pentru a supraviețui foametei: traficul ilegal pe grupurile de Facebook din Myanmar O anchetă CNN dezvăluie traficul ilegal pe grupurile de Facebook din Myanmar. Își vând...

Obiceiul numărul 1 pentru a-ți îmbunătăți memoria. Creierul tău îți va mulțumi pentru asta!

Obiceiul numărul 1 pentru a-ți îmbunătăți memoria. Creierul tău îți va mulțumi pentru asta! Unele obiceiuri cum ar fi dieta și exercițiile fizice vă pot...

Spania ar putea avea climă de stepă în locul celei mediteraneene până în 2050

Spania ar putea avea climă de stepă în locul celei mediteraneene până în 2050 Spania ar putea avea climă de stepă în locul celei mediteraneene...

Emiratele Arabe Unite au finalizat prima centrală nucleară din lumea arabă

Emiratele Arabe Unite au finalizat prima centrală nucleară din lumea arabă Emiratele Arabe Unite au anunţat finalizarea primei centrale nucleare din lumea arabă, o zonă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.