Cine este elevul care a pus pe jar pompierii și a provocat un nou incendiu la Liceul „Liviu Deleanu”

Publicat:

Cine este elevul care a pus pe jar pompierii și a provocat un nou incendiu la Liceul „Liviu Deleanu

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău confirmă că incidentul de astăzi de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al capitalei a fost provocat de un elev.

Citește și: Mai mulți cerbi blocați în vamă. ANSA invocă nereguli la procedura de import


La pauză, după lecția a 3-a, aproximativ orele 11:28, un elev a dat foc la un caiet cu învelitoare pe holul etajului 3. Incidentul a fost localizat de un profesor, care a intervenit prompt pentru stingerea focului și s-a apelat imediat la 112. Între timp profesorii au evacuat elevii conform procedurii. Pompierii au ajuns rapid, iar la venirea acestora focul era deja stins. Conform recomandărilor pompierilor, peste 30 de minute, elevii și personalul au revenit la ore. La moment, lecțiile se desfășoară conform orarului. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit.

Direcția municipală pentru educație menționează că, la ora actuală, nu se cunoaște cine este elevul care a făcut acest gest, dar nici motivele acestuia. Totodată,  precizează că a fost inițiată o anchetă pe marginea cazului.

Precizăm că, în această dimineață, două echipe de pompieri au intervenit la Liceul cu pricina unde a fost emisă alertă de incendiu.

Mai precizăm că  elevii Liceului „Liviu Deleanu”  au revenit în sălile de clasă abia ieri, după ce au învățat în regim online timp de două săptămâni. Reamintim că la același liceu s-a produs un incendiu grav pe data de 5 aprilie. Atunci, focul a izbucnit la demisolul clădirii și a afectat mai multe încăperi, inclusiv cantina școlii.

Potrivit rezultatelor expertizei, incendiul a fost provocat de neglijența muncitorilor care efectuase lucrări de sudură. Potrivit autorităților municipale de profil, pentru reabilitarea încăperilor afectate, ar fi nevoie de circa un milion de lei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir Vitor Roque (19 ani) a ajuns la Barcelona la începutul...

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30%

Vânzările de Ozempic și Wegovy au explodat: Gigantul farmaceutic care le vinde și-a crescut profitul cu 30% Novo Nordisk, care a devenit anul trecut cea...

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia

Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident de motocicletă. În ce stare este pasagera acestuia Accident cu sfârșit tragic în raionul...

Viktor Orban anunţă creşterea cheltuielilor de apărare ale Ungariei

Viktor Orban anunţă creşterea cheltuielilor de apărare ale Ungariei Ungaria va trebui să majoreze şi mai mult cheltuielile pentru apărare anul viitor, dacă războiul din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.