X

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare a aderat la blocul politic format din Platforma DA, LOC și Partidul Schimbării

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare a aderat la blocul politic format din Platforma DA, LOC și Partidul Schimbării

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a aderat oficial la Blocul Politic și Electoral din care fac parte Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării.

Evenimentul s-a produs în cadrul unei ședințe comune a Birourilor Politice ale celor patru formațiuni care au decis astfel „să întărească temelia unei alternative democratice, compentente și responsabile, într-o perioadă în care cetățenii au nevoie de siguranță, bunăstare și speranță”, potrivit jurnal.md.

Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

„Noi, cei care am optat pentru această coaliție, suntem conștienți de obligația noastră de a da cetățenilor un guvern capabil să guverneze competent, onest și profesionist, în condițiile statului de drept, prin politici transparente și fiscalitate redusă. Suntem împreună pentru a pune bunăstarea populației și viitorul cetățenilor pe primul loc pe agenda politică a Republicii Moldova. Aderând la acest bloc politic și electoral, dorim să contribuim la întărirea instituțiilor democratice și pluraliste, care să asigure cetățenilor bunăstare și stabilitate,” a susținut liderul CUB, Igor Munteanu.

La rândul său, Președintele Platformei DA, Dinu Plângău, a susținut că blocul celor patru partide europene este o construcție politică deschisă, democratică și transparentă.

Citeşte şi: Moscova acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Tags: Coaliția pentru Unitate și BunăstareCubDALOCPartidul Schimbării
Politică