George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

Publicat:

George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

Președintele AUR, George Simion, a reacționat la acuzaţiile că face parte dintr-un plan de destabilizare a Republicii Moldova spunând că AUR are un plan de unire.

Citeşte şi: Putin i-a făcut cadou lui Kim Jong Un o maşină de lux – Stiripesurse.md


Declarația vine după ce premierul de la Chișinău, Dorin Recean, a spus că George Simion a fost interzis în Republica Moldova pentru că „destabilizează” țara, transmite stiripesurse.ro.

„Republica Moldova, în opinia mea, nu este o ţară, este un stat. Urăsc din străfundul sufletului meu hotarul de la Prut. Nu văd niciun argument pentru care al doilea stat românesc să continue să existe în altă componenţă decât în componenţa ţării mame. Cu siguranţă nu-mi doresc perpetuarea unei statalităţi moldoveneşti diferită de România. Eu iubesc România de Nistru pân’ la Tisa”, a spus George Simion, într-o conferinţă de presă.

Liderul AUR a fost întrebat dacă are în plan destabilizarea Republicii Moldova.

George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

„Vă daţi seama că noi avem un plan de unire. Adică nu ne dorim să mai existe Preşedinţie, Guvern, Parlament acolo, la Chişinău, ci vrem să avem o singură ţară, cum am avut înainte ca doi criminali ai istoriei – Stalin şi Hitler – să ne despartă. Cu siguranţă în ochii guvernanţilor din Republica Moldova asta e echivalent cu o destabilizare, dar ăsta sunt eu de mic, aşa m-au învătat bunicii că e corect”, a răspuns Simion.

Dorin Recean a declarat într-un interviu pentru Pro Tv Chişinău că Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atenție! Se anunță sistări temporare de apă în Chișinău

Atenție! Se anunță sistări temporare de apă în Chișinău Se anunță sistări temporare de apă pentru ziua de sâmbătă, 18 mai. Citește și: O ucraineancă...

Ce au găsit anchetatorii în casa celui care a vrut să-l omoare pe Robert Fico

Ce au găsit anchetatorii în casa celui care a vrut să-l omoare pe Robert Fico Poliţia slovacă a percheziţionat vineri locuinţa bărbatului acuzat că l-a...

Putin spune că Rusia nu are în plan cucerirea Harkovului

Putin spune că Rusia nu are în plan cucerirea Harkovului Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la finalul vizitei sale de stat în China,...

La Bender au avut loc cea de-a 2-a reuniune privind reglementarea transnistreană. Cu ce rezultate s-au soldat negocierile?

La Bender au avut loc cea de-a 2-a reuniune privind reglementarea transnistreană. Cu ce rezultate s-au soldat negocierile? Vineri, 17 mai 2024, reprezentanții politici în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.