Conductorul unui tren plin cu pasageri a oprit pe traseu pentru a-şi cumpăra… iaurt

Publicat:

Conductorul unui tren interurban a fost suspendat în Pakistan după ce a efectuat o oprire neaşteptată în timpul unei curse pentru a cumpăra… iaurt, a anunţat o sursă oficială, relatează AFP, potrivit agerpres.

În imaginile video publicate pe reţelele sociale se poate vedea cum asistentul conductorului ia mâncare de la o tarabă stradală şi apoi se urcă în trenul de pasageri.


Incidentul a suscitat întrebări cu privire la siguranţa transportului feroviar în Pakistan, unde accidentele sunt frecvente.

”Când opreşti un tren în mijlocul (şinei), devine o problemă de securitate. Siguranţa este prioritatea noastră. Nu putem tolera nimic care să o compromită”, a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului Transportului feroviar, Syed Ijaz-ul-Hassan Shah.

Trenul făcea legătura între două oraşe mari, Lahore (est) şi Karachi (sud).

Un oficial al reţelei feroviare a recunoscut pentru AFP, sub rezerva anonimatului, că astfel de incidente nu sunt neobişnuite în Pakistan, unde sistemul de supraveghere este adesea defectuos.

Accidentele feroviare sunt obişnuite în această ţară, care a moştenit mii de kilometri de cale ferată şi trenuri din epoca colonială, sub Imperiul Britanic, însă întreţinerea acestora a fost neglijată de-a lungul anilor.

În iunie, cel puţin 63 de persoane au murit în urma ciocnirii a două trenuri, dintre care inclusiv unul care tocmai deraiase, în sudul ţării.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti

Zelenski le cere aliaţilor săi acelaşi sprijin ca cel pe care îl oferă Israelului, pentru a doborî rachetele ruseşti Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut,...

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova

Trei biblioteci școlare din Ceadâr-Lunga, Briceni și Fălești vor fi modernizate cu sprijinul OTP Bank și PNUD Moldova Trei biblioteci școlare vor fi modernizate și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.