Corșicova, după ce a fost exclusă din cursa pentru primăria Bălți: Noi nu vom pleca nicăieri și vom învinge!

Publicat:

Arina Corșicova a spus pe pagina sa de socializare că Comisia Electorală Centrală i-a refuzat posibilitatea de a participa la alegeri. Politicianul susține că motivul este reticența autorităților de a accepta faptul că oamenii au susținut un candidat independent.

“Comisia Electorală Centrală a refuzat să restabilească candidatura mea la alegerile de la Bălți! Contestația mea a rămas nesatisfăcută. Guvernarea nu se poate resemna cu faptul că un candidat independent a fost susținut de către Dumneavoastră și s-a calificat în turul doi într-un mod absolut legal”, – a spus politicianul.


Citește și : Alți nouă moldoveni au fost evacuați din Fâșia Gaza

Totuși, Corșicova a menționat că această decizie nu este definitivă și lupta va continua.

“Eu vreau să vă asigur că decizia CEC-ului nu este definitivă. Ne vom lupta în instanță până când vom obține dreptate. Și noi vom reuși, nu vă îndoiți! Noi nu vom pleca nicăieri și vom învinge!”, a adăugat Corșicova.

Amintim că Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul Șansă și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, rămâne în afara cursei electorale, după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a respins sesizarea depusă de aceasta.

Arina Corșicova, candidata susținută de Partidul Șansă și penalul fugar Ilan Șor la funcția de primar al municipiului Bălți, a fost exclusă din turul doi de scrutin.

Citește și : Energia electrică se ieftinește

Decizia a fost luată marți seară, 7 noiembrie, de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți. Cererea privind excluderea din cursa electorală a Arinei Corșicova a fost depusă de Ștefan Gligor și candidatul susținut de Partidul Schimbării pentru Primăria Bălți, Nicolae Grigorișin. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Oficialii de la Roma analizează punerea sub sechestru a activelor subsidiarei UniCredit din Rusia

Oficialii de la Roma analizează punerea sub sechestru a activelor subsidiarei UniCredit din Rusia Ministrul italian de Externe şi alţi oficiali se vor întâlni luni...

Filat vrea să știe câte resurse au fost alocate pentru cetățeni de guvernarea PAS

Filat vrea să știe câte resurse au fost alocate pentru cetățeni de guvernarea PAS Fostul premier și liderul liberal-democraților, Vlad Filat, vrea să știe câte...

Mâine are loc cea de-a 8-a reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova-UE

Mâine are loc cea de-a 8-a reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova-UE Cea de-a opta reuniune a Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea...

Noul preşedinte al Taiwanului a depus jurământul

Noul preşedinte al Taiwanului a depus jurământul Noul preşedinte al Taiwanului, Lai Ching-te, a depus luni jurământul la palatul prezidenţial din Taipei, alături de vicepreşedinta...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.