X

Costiuc o critică dur pe şefa PA: ‘Fata asta trebuie trimisă înapoi în SUA’

Costiuc o critică dur pe şefa PA: ‘Fata asta trebuie trimisă înapoi în SUA

Veronica Dragalin trebuie trimisă înapoi în Statele Unite ale Americii. Cel puțin așa crede președintele Partidului Politic Democraţia Acasă, Vasile Costiuc. În cadrul unei emisiuni televizate, acesta a menționat că îi este rușine de declarațiile pe care le face șefa PA la mai multe interviuri.

„Să spui tu că în cazul în care reformele nu merg, mă duc. Ele nu merg demult”, a spus indignat Vasile Costiuc, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Câte tancuri mai are Rusia?

Potrivit președintelui Partidului Politic Democrația Acasă, Procuratura Anticorupție și CNA nu vor opune rezistență pentru a o demite pe Veronica Dragalin, căci, spune Costiuc, ea „este perfectă pentru funcția asta”.

Costiuc o critică dur pe şefa PA: ‘Fata asta trebuie trimisă înapoi în SUA

„Ea nu deranjează pe nimeni, nu intervine, nici nu înțelege ce se întâmplă acolo. Ea pur și simplu iese și vorbește așa simpatic că a fost la un picnic, că a adus brânză, carne. Parcă e o vedetă de televiziune. Merge peste tot și povestește ce va face și cum. Ea nu e factor politic, nu e deputat. Umblă în rochițe simpatice”, a spus Vasile Costiuc.

De asemenea, acesta a menționat că îi este rușine de astfel de lucruri, căci societatea fierbe de nedreptate.

„Oamenii sunt în disperare. Ei apelează la mine după ajutor, nu apelează la Procuratura Anticorupție, la CNA, la PCCOCS”, a conchis Costiuc. 

Tags: Partidul 'Democraţia Acasă'Procuratura AnticorupțieVasile CostiucVeronica Dragalin
Categorii: PoliticăȘtirile zilei