X

Courteney Cox a recreat pentru TikTok celebrul dans din videoclipul ‘Dancing in the Dark’ al lui Bruce Springsteen

Courteney Cox a recreat pentru TikTok celebrul dans din videoclipul ‘Dancing in the Dark’ al lui Bruce Springsteen

Courteney Cox a recreat, pentru TikTok, celebrul dans din videoclipul “Dancing in the Dark” (1984) de Bruce Springsteen.

Vedeta din “Friends” a apărut în celebrul videoclip al lui Springsteen, sărind pe scenă pentru a dansa cu The Boss. Ea a recreat-o pentru TikTok, potrivit stiripesurse.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

“Dansul anilor 1980… în întuneric”, a scris Cox.

În clip, Cox începe să danseze pe melodia “Smalltown Boy” de la Bronski Beat, pentru a arăta cum dansau părinţii în anii ’80.

După ce pare inconfortabilă, Cox îşi desface fermoarul hanoracului pentru a dezvălui că poartă acelaşi tricou ca în videoclipul lui Springsteen. Ea începe să danseze pe melodia “Dancing in the Dark”, pe mişcările originale.

Colega ei din “Friends”, Jennifer Aniston, a răspuns cu emoticoane, în timp ce Jennifer Garner a comentat: “Tu câştigi!”.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Ali Wentworth a numit dansul “emblematic” în secţiunea de comentarii.

Cox avea doar 20 de ani când regizorul Brian De Palma a ales-o pentru rol după un casting pentru videoclip, unde a fost aleasă de muzician din mulţime pentru a dansa. Videoclipul a fost filmat în seara de deschidere a turneului “Born in the USA” al lui Springsteen în Saint Paul, Minnesota.

Tags: Bruce SpringsteenCourteney CoxTikTok
Diverse