Cum a apărut un bancomat pe piciorul unui pod din Marea Britanie. Care este scopul instalației

Publicat:

Cum a apărut un bancomat pe piciorul unui pod din Marea Britanie. Care este scopul instalației

Un bancomat a apărut peste noapte pe marginea unui pod. Este vorba, de fapt, despre creația unui artist controversat din Marea Britanie, relatează BBC.

Instalația apărută pe podul Sonning din Berkshire are toate componentele unui bancomat obișnuit, inclusiv un ecran, butoane și sloturi pentru carduri bancare, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Însă pe toată mașina se află logo-uri Impro Solutions, ceea ce indică faptul că în spatele ATM-ului nu se află o bancă reală.

Impro este un artist care în trecut a avut astfel de creații expuse pe același pod, inclusiv un telefon, o cutie poștală și o ușă.

„Băncile au reacționat la plângerile legate de închiderea filialelor și accesibilitate prin deschiderea unor bancomate pe poduri pentru navigatori, la câteva minute după ce Keir Starmer a intrat în No 10 (n. r. adresa guvernului britanic)”, a declarat artistul britanic, în legătură cu ultima sa creație.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Puține informații sunt cunoscute despre Impro, artistul care a mai provocat controverse și în trecut.

Într-un interviu acordat BBC în 2014, el a spus că arta sa este inspirată de faptul că oamenii sunt încurajați să ia viața în serios “în ciuda faptului că aceasta este absurdă și tragică”.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO Igor Grosu: „M-am născut în vie și am crescut în vie”

VIDEO Igor Grosu: „M-am născut în vie și am crescut în vie” Igor Grosu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, de Ziua Vinului a vorbit despre originile...

Carne de tun! Rusia pierde tot mai mulți militari pe frontul din Ucraina

Carne de tun! Rusia pierde tot mai mulți militari pe frontul din Ucraina Până în prezent, cea mai sângeroasă lună pentru armata rusă a fost...

Hambarul Europei s-ar putea prăbuși – agricultura românească este în pericol iminent

Hambarul Europei s-ar putea prăbuși - agricultura românească este în pericol iminent Fraţii noştri de peste Prut asigură o treime din toată producția agricolă din...

Mai multe gospodării din Durlești şi Chișinău rămân fără apă la robinet

Mai multe gospodării din Durlești şi Chișinău rămân fără apă la robinet Consumatorii din orășelul Durlești din muncipiul Chișinău vor rămâne miercuri, 9 octombrie, fără...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.