Cum răspunde Lady Gaga fanilor care cred că e însărcinată

Publicat:

Cum răspunde Lady Gaga fanilor care cred că e însărcinată

Lady Gaga a negat zvonurile potrivit cărora ar fi rămas însărcinată. Speculațiile au început în weekend după ce cântăreața hitului „Just Dance”, în vârstă de 38 de ani, a participat la nunta surorii sale, în Maine.

Marți, 4 iunie, 2024, cântăreața – multiplă câștigătoare a premiilor Grammy – a intrat pe TikTok pentru a opri în direct zvonurile de pe internet, relatează DailyMail.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

„Nu sunt însărcinată – ci doar tristă și plângând la sală”, a scris Gaga, citând parțial versurile din melodia rivalei ei pop, Taylor Swift, „Down Bad”. Expresia „Down bad” este folosită în principal pentru a se referi la sentimente de dor și tristețe. Ea și-a încurajat apoi cei 9,3 milioane de urmăritori să „se înregistreze pentru a vota”.

Scurtul videoclip o arată pe Gaga în timp ce își aranjează părul și machiajul. Poartă o bonetă pentru perucă și un eyeliner negru intens, și se sincronizează pe un audio viral de pe TikTok. „Nu trebuie să găsesc o estetică, eu sunt estetica. Adică, sunt sigură că acum intră cineva pe Pinterest încercând să găsească toate adjectivele pentru a mă descrie”, a transmis Gaga referindu-se la faptul că se consideră un simbol al stilului și al frumuseții, care nu are nevoie să caute ori să creeze o anumită imagine sau un stil, deoarece simpla sa prezență și personalitatea ei sunt suficiente pentru a-i defini unicitatea, în ciuda celor care încearcă să o descrie și să o înțeleagă folosind tot felul de cuvinte pentru a-i surprinde complexitatea.

Fotografiile care au încins internetul și imaginația fanilor

Fanii au fost extrem de entuziasmați după aparția unor imagini în publicația The Sun care o arată pe interpreta piesei „Poker Face” la nunta surorii sale, Natali Germanotta, unde a mers însoțită de iubitul ei, antreprenorul Michael Polansky, de 46 de ani.

„Lady Gaga, pur și simplu, însărcinată și căsătorită”, a comentat un fan entuziasmat, în timp ce alții s-au grăbit să o felicite. În fotografii, cântăreața piesei „Bad Romance” radiază alături de Michael, purtând o rochie neagră strâmtă, un stil elegant care îi evidențiază figura, cu un șirag de perle la gât. A fost surprinsă la un moment dat, emoționată, în timp ce își ștergea lacrimile, cu o zi înainte de nunta surorii ei, care este designer de modă.

În calitate de domnișoară de onoare, sâmbătă, 1 iunie, actrița cântăreață, pe numele său real Stefani Germanotta, a purtat o rochie de culoarea piersicii. S-a alăturat familiei și celor dragi la Hotelul ViewPoint, închiriat integral pentru eveniment, chiar lângă Oceanul Atlantic. În cele mai multe dintre fotografii, Gaga apare alături de partenerul ei – cu care are o relație de peste patru ani. Diamantul masiv de pe inelar a alimentat și mai mult speculațiile potrivit cărora ar fi făcut următorul pas în relație alături de partener.

„Vrea să aibă copii într-o zi și își prevede un viitor alături de Michael”

În martie 2021, se vorbea pentru prima dată de posibilitatea unei relații serioase între Gaga și Polansky, după ce cântăreața și-a exprimat dorința de a-și întemeia o familie. „Le-a spus prietenilor că vrea să termine câteva proiecte și apoi să se concentreze pe întemeierea unei familii”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight la acea vreme. „Gaga vrea să aibă copii într-o zi și își prevede un viitor alături de Michael.”

Superstarul și-a exprimat și anterior dorința de a deveni mamă. În interviul ei de pe coperta InStyle, din mai 2020, Gaga a recunoscut că o încântă ideea de a avea copii. „Aștept cu nerăbdare să fiu mamă”, spunea ea.

Împreună de mai bine de patru ani

Polansky este absolvent al Universității Harvard și director executiv la Institutul pentru Imunoterapia Cancerului și Fundația Parker, în 2020. Și-au confirmat relația după ce au fost văzuți sărutându-se și sărbătorind împreună un Revelion. Două luni mai târziu deveneau oficial cuplu pe Instagram, datorită unei fotografii în care apăreau îmbrățișați pe o barcă în Miami.

Înainte de relația cu Polansky, Gaga a fost logodită de două ori, mai întâi cu Taylor Kinney, de care s-a despărțit în iulie 2016 și apoi cu managerul ei Christian Carino, până în februarie 2019.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Ultima dată a fost văzută în public cu Polansky în aprilie, în Malibu. Gaga purta un hanorac supradimensionat cu mâneci lungi, pe care l-a folosit pentru a-și ascunde mâna stângă, alimentând astfel și mai mult zvonurile legate de logodnă.

Gaga a finalizat recent filmările pentru viitorul său film „Joker: Folie à Deux” și continuă să lucreze la un nou album. Va începe în curând un turneu de opt spectacole de jazz și pian în Las Vegas, la Park MGM.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 5 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 5 iulie în Istorie  5 iulie este a 186-a zi a calendarului gregorian și a 187-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 5 iulie 2024

Horoscop 5 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Fecioarele pot avea o discuţie aprinsă cu cineva din familie, din cauza unui...

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au...

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el Actorul scoțian Gerard Butler, în vârstă de 54...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.