Cum se simte regele Charles după operația la prostată

Publicat:

Cum se simte regele Charles după operația la prostată

Regina Camilla a dat primele declarații despre starea de sănătate a regelui Charles. Monarhul este “bine” după o operație la prostata mărită, care a avut loc la o clinică din Londra, după ce i-a făcut o vizită prințesei Kate, internată și ea în același spital.

Regina Camilla a spus că “este bine, mulțumesc!”, în timp ce a părăsit spitalul și a răspuns unor întrebări ale jurnaliștilor, anunță Daily Mail, potrivit stiripesurse.


Citește și : Moldova va avea un minister al Apărării Naționale. Instituția va fi redenumită, exact ca în România

Regele a fost supus unei intervenții la prostată, în timp ce prințesa Kate se află în același spital după o operație abdominală.

Regina Camilla a declarat sâmbătă că regele Charles este “bine” în spital, în urma operației, în timp ce Kate Middleton rămâne în continuare internată după o operație abdominală.

Camilla a zâmbit și a spus publicului că suveranul „este bine, mulțumesc”, în timp ce ieșea de la clinica londoneză din Marylebone.

Monarhul în vârstă de 75 de ani „se simte bine” după operația la care a fost supus pentru corectarea prostatei.

Regele și-a vizitat nora

Regele, care a intrat în clădire împreună cu Camilla vineri, în jurul orei 09.00, a vizitat-o și pe nora sa, prințesa de Wales.

Charles a fost supus unei proceduri corective, după ce a fost diagnosticat cu o afecțiune benignă. Acesta și-a amânat angajamentele în timpul perioadei de recuperare.

La sosirea sa la clinica londoneză, Charles era îmbrăcat într-un costum elegant, cu cravată și palton albastru, în timp ce Camilla a purtat o haină albastră și o geantă de mână verde.

Gestul Camillei de a-l însoți pe Charles la spital a fost văzut de unii ca o mișcare neobișnuită, având în vedere că răposata regină și prințul Philip mergeau de obicei singuri la medic.

Publicul a strigat „te iubim mult!” către Camilla, după ce aceasta a părăsit unitatea medicală. Deocamdată, nu sunt așteptate alte informații de la Palatul Buckingham despre starea regelui Charles.

Premierul Rishi Sunak i-a urat regelui „tot ce este mai bun”

Anterior, un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: „Regele a fost internat în această dimineață într-un spital din Londra pentru un tratament programat.

Majestatea Sa dorește să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice”.

Premierul Rishi Sunak i-a urat regelui „tot ce este mai bun” pentru tratamentul său și o însănătoșire rapidă” după aceea, a declarat o purtătoare de cuvânt a Downing Street pentru presă.

Charles a fost fotografiat sosind la clinica londoneză, la câteva minute după ce a părăsit Clarence House.

S-a odihnit la Sandringham

Regele se odihnea la Sandringham încă de vinerea trecută, după ce s-a întors acolo cu regina Camilla de la Birkhall, reședința sa privată de lângă Balmoral, în Aberdeenshire.

Acest lucru se întâmpla în timp ce prințesa de Wales era internată la clinica din Londra după operația abdominală suferită.

Citește și : CNA o scoate ‘basma-curată’ pe Maia Sandu: ‘Premiul NU este cadou’

Se pare că regina Camilla i-ar fi spus lui Charles, “dependent de muncă”, să “o ia mai încet”, după un an plin de angajamente – un calcul sugerând că a participat la 516 evenimente în cursul anului 2023.

Palatul Buckingham a precizat miercurea trecută într-o declarație: „La fel ca mii de bărbați în fiecare an, regele a solicitat tratament pentru o prostată mărită. Starea Majestății Sale este benignă și se va prezenta la spital săptămâna viitoare pentru o procedură de corecție. Angajamentele publice ale regelui vor fi amânate pentru o scurtă perioadă de recuperare”.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de...

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii...

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.