Cutremur de 5,7 grade în provincia indoneziană Central Java

Publicat:

Un seism cu magnitudinea 5,7 s-a produs duminică după-amiază în provincia indoneziană Central Java, a anunţat agenţia de climatologie şi geofizică din această ţară, potrivit DPA, potrivit agerpres.

Cutremurul produs în adâncul mării a avut loc la ora locală 4:32 PM (09:32 GMT), la o adâncime de 10 kilometri şi a avut epicentrul la circa 88 de kilometri sud-vest de oraşul Cilacap.


Citește și : Au început PROTESTELE la Chișinău: Vladimir Plahotniuc cere alegerea unui nou președinte

Agenţia indoneziană de climatologie şi geofizică (BMKG) nu a emis niciun avertisment referitor la un potenţial tsunami şi nu au fost raportate persoane rănite sau pagube până la ora transmiterii acestor informaţii.

Agenţia publică de presă Antara a relatat că rezidenţii din cartierul Kulon Progo, în provincia Yogyakarta, au fugit din locuinţe în momentul în care seismul a zguduit regiunea pentru circa şapte secunde.

Un rezident local a povestit că era în mijlocul unei conversaţii cu un vecin când au simţit scaunele legănându-se. Aceştia au părăsit imediat locuinţa.

Bărbatul a relatat că este încă traumatizat de seismul cu magnitudinea 5,9 din mai 2006, care a ucis aproape 6.000 de persoane şi a avariat grav mai multe clădiri printre care emblematicul complex de temple Prambanan.

Citește și : Președintele interimar al Rep. Moldova anunţă alegeri anticipate pentru 6 septembrie

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii

Sute de morţi în câteva ore în Burkina Faso: Al-Qaida a comis unul dintre cele mai grave masacre din ultimele decenii Până la 600 de...

O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova

  O cetățeană a Ecuadorului a primit refuz la intrarea în Republica Moldova O cetățeană a Republicii Ecuador a primit refuz de intrare în Republica Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.