CUTREMUR în San Francisco – FOTO

Publicat:

Un seism de intensitate moderată s-a produs în San Francisco Bay Area la primele ore ale dimineţii de joi, trezindu-i pe mulţi dintre locuitorii din această regiune din statul american California. Autorităţile locale afirmă că nu au fost raportate victime şi pagube materiale, informează Reuters, potrivit agerpres.


Potrivit U.S. Geological Survey (USGS), seismul a avut o magnitudine de 4,5 şi s-a produs la ora locală 02:39. Epicentrul cutremurului s-a aflat în Berkeley, în zona Golfului San Francisco.

Citeşte şi: Trei regiuni din Bulgaria VOR autonomie sau ALIPIREA la România

Un purtător de cuvânt de la Biroul Guvernatorului Californiei pentru Servicii de Urgenţe a spus că nu au fost raportate victime şi pagube materiale.

Potrivit unui angajat de la dispeceratul Serviciului de Pompieri din Berkeley, care a preferat să îşi protejeze identitatea, cel puţin 12 persoane au apelat numărul telefonic de urgenţe, cei mai mulţi pentru a raporta zgomotele produse de cutremuratul ferestrelor. El a mai spus că nu au fost raportate victime, accidentări şi pagube materiale.

USGS a plasat epicentrul seismului lângă Claremont Club and Spa din Berkeley. Acest istoric hotel de lux nu a suferit pagube, a declarat unul dintre angajaţii săi.

Citeşte şi: Doi piloţi indieni au fost suspendaţi după ce s-au luat la bătaie în plin zbor

“Întrucât toată lumea din Bay Area s-a trezit, e timpul pentru o petrecere dansantă de 30 de minute! #cutremur”, a scris @Troop206Oakland, un utilizator pe Twitter, în contextul în care reţelele de socializare au fost inundate de mesaje şi comentarii, dintre care multe au fost marcate de veselie.

La aproximativ o oră după seism, Departamentul de Management al Situaţiilor de Urgenţe din San Francisco a transmis un SMS tuturor rezidenţilor prin care aceştia erau informaţi în legătură cu faptul că nu a fost emisă o avertizare de tsunami. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.