Deputatul Grădinaru îl avertizează pe primarul Ceban să „ia aminte”

Publicat:

Deputatul Grădinaru îl avertizează pe primarul Ceban să „ia aminte”

Indirect, deputatul PAS, Vasile Grădinaru, l-a avertizat, astăzi din plenul Parlamentului, pe primarul general al capitalei, Ion Ceban, pe care l-a îndemnat să ia aminte de situația în care s-a pomenit socialista Svetlana Popa.

Citește: BCS anunță proteste. Grosu: „Să vă stea în gât salariul!”


„Să fie o lecție pentru cei care încearcă să lase copiii fără program prelungit în școli, care lasă oamenii țintuiți la pat fără asistenți personali, care lasă oamenii fără compensații –  să înceteze să atace cetățenii Republicii Moldova și să încalce legea”, a spus Grădinaru.

În acest fel, deputatul i-a răspuns socialistului Bătrîncea, care a acuzat Curtea Constituțională că a „furat un mandat de la BCS” prin faptul că nu a validat mandatul de deputat pentru fosta consilieră în CMC, Svetlana Popa. În context, Grădinaru a făcut precizările de rigoare.

„Fracțiunea comuniștilor și socialiștilor din CMC, împreună cu Ceban, timp de patru ani, a votat mai multe Planuri urbanistice zonale și i-a condamnat pe oameni să se înghesuie, să se uite din geam în geam, să nu aibă locuri de parcare, să nu aibă locuri în școli și grădinițe – împreună au votat asemenea mizerii. Și iată instanța a decis să sancționeze această persoană care a contribuit la acest lucru cu interdicția de a mai ocupa anumite funcții”, a precizat Grădinaru.

De menționat că în cadrul ședinței extraordinare de astăzi a Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Bătrîncea, a anunțat despre organizarea protestelor stradale în contextul în care CC a refuzat validarea mandatului de deputat pentru Svetlana Popa.

Mai precizăm că, anul trecut, Svetlana Popa, alături de alți consilieri municipali a fost amendată și a rămas fără mandatul său de ales local după ce instanța a recunoscut implicarea acesteia în „scheme ilegale” ce vizează planurile urbanistice zonale din capitală.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bărbat spânzurat în propria locuință

Bărbat spânzurat în propria locuință Un bărbat a decedat după ce s-ar fi spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei...

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării. Acest aspect a fost abordat, astăzi,  de...

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii Prevederile din legislația națională care vizează accesul egal pentru femei și bărbați la bunuri și...

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc Până la această oră,  250 de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc lansată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.