Despăgubiri de 900 de milioane de dolari pentru o femeie care acuză un miliardar de agresiune sexuală

Publicat:

Despăgubiri de 900 de milioane de dolari pentru o femeie care acuză un miliardar de agresiune sexuală

Un miliardar și moștenitor al unui lanț de instalații de îmbuteliere a unui celebru brand de băuturi răcoritoare trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 900 de milioane de dolari unei foste angajate. Femeia susține că a fost violată vreme de trei ani de Alkiviades David, conform Los Angeles Times.

Hotărârea a fost luată luni, 17 iunie, de un juriu din Los Angeles. Fosta angajată a mărturisit că a fost hărțuită și violată din anul 2016 până în anul 2019, a spus avocatul acesteia., potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Este revoltător. A violat-o pe clienta mea în timp ce era judecat într-un alt caz”, a susținut avocatul Gary Dordick.

Avocații miliardarului nu au făcut afirmații în legătură cu mărturia femeii.

Ba mai mult, conform sursei citate, se pare că miliardarul nu se află la prima abatere. El a mai fost acționat în judecată pentru agresiune sexuală și a trebuit să achite până în prezent daune în valoare de circa 70 de milioane de dolari.

Pe lângă averea moștenită, Alkiviades David este cunoscut și pentru compania sa din SUA care realizează holograme ale unor celebrități care au murit.

Cea care l-a acționat în judecată este un fotomodel de 30 de ani, care a fost angajată la una dintre companiile sale.

În aceeași ordine de idei, femeia de 30 de ani a spus că, încă de la început, a văzut că bărbatul avea un comportament îngrijorător. Ea susține că o colegă i-a mărturisit că bărbatul a sărutat-o cu forța.

De asemenea, reclamanta a declarat că în anul 2016, pe când se aflau într-o călătorie în interes de serviciu pe insula sa privată din Grecia, David a încercat să o sărute, însă l-a refuzat. Ulterior, ea ar fi fost dată afară câteva luni mai târziu și nu a mai ținut legătura cu bărbatul până în anul 2018.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

În continuare, Alkiviades David i-a propus să lucreze ca ambasador al unui brand de produse cu CBD. După ce a acceptat oferta, bărbatul i-a propus femeii să meargă în camera sa de hotel, unde a invitat-o să încerce un produs cu CBD. După ce ar fi testat produsul cu pricina, reclamanta ar fi început să se simtă amețită, iar bărbatul a profitat de starea sa și a abuzat-o sexual.

Conform mărturisirilor făcute de femeie, în luna aprilie a anului 2019, Alkiviades David ar fi violat-o într-o încăpere mică, în timpul unei întrevederi de afaceri.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

76 de decese suplimentare, potenţial legate de scandalul suplimentelor alimentare în Japonia

76 de decese suplimentare, potenţial legate de scandalul suplimentelor alimentare în Japonia Compania japoneză Kobayashi Pharmaceutical a anunţat vineri că a identificat 76 de decese...

Incendiu în Chișinău! Locatarii unui bloc de pe Miron Costin au fost evacuați

Incendiu în Chișinău! Locatarii unui bloc de pe Miron Costin  au fost evacuați Locuitorii unui bloc locativ cu cinci etaje de pe strada Miron Costin...

Premieră spectaculoasă la gara de tren din Bălți: „Temă pe acasă” de Nicolae Dabija

Premieră spectaculoasă la gara de tren din Bălți: „Temă pe acasă" de Nicolae Dabija Premieră cu casele închise, astăzi, la Bălți. Pe peronul Gării de...

România se numără printre cei mai mari consumatori de îngrăşăminte cu fosfor din UE

România se numără printre cei mai mari consumatori de îngrăşăminte cu fosfor din UE Consumul de îngrăşăminte minerale (azot şi fosfor) în producţia agricolă a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.