Diana Șoșoacă se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale din România

Publicat:

Diana Șoșoacă se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale din România

Diana Șoșoacă se înscrie în cursa pentru alegerile prezidențiale. E anunțul făcut de fosta senatoare, aleasă pe 9 iunie europarlamentar. Șoșoacă spune că va candida la alegerile prezidențiale fiindcă s-a săturat de ceea ce ea numește mizerie!

„Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (…) Pentru ce a făcut (George) Simion cu ‘te agresez sexual, scroafo’, își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (…) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție”, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

„Venim la președinție”, a completat-o Luis Lazarus.

În cursa pentru alegerile prezidențiale s-au mai anunțat deja două candidate: Elena Lasconi și Ana Birchall!

Elena Lasconi, candidată la șefia USR, visează și ea scaunul lui Iohannis și are o agendă pro LGBT

“Nu o să candidez decât dacă o să am sprijin din partea secretarului general și la Biroului Național. Mai durează o săptămână până ne lămurim și atunci voi lua o decizie. Asta e și definiția unui bun creștin, iubirea de aproape nu e condiționată. Familia mea, părinții mei sunt penticostali, sunt 100% pentru parteneriatul civil. Ăsta e secretul unui politician”, a declarat Elena Lasconi la Realitatea TV.

Iată ce a anunțat și Ana Birchall

Fost ministrău al Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale. „Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate”, a afirmat ea.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

„Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate. Să ştiţi că eu am fost crescută de părinţii şi bunicii mei să nu îmi plec capul şi să nu îmi întorc privirea în faţa unor nedreptăţi. Vă spun că România nu poate să se dezvolte, România nu poate creşte, România nu poate să îşi deşcătuşeze potenţialul, atâta timp cât totul se clădeşte pe nisipurile mişcătoare a unei corupţii organizate, a unei imposturi şi a unei incompetenţe şi îmi asum ce spun. Corupţie organizată”, a afirmat Ana Birchall, întrebată dacă e de părere că va rupe suficiente voturi de la PSD încât să intre în turul al doilea al alegeri, care este obiectivul ei şi de ce s-a gândit la o candidatură independentă la prezidenţiale, marţi la Digi 24.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: ‘Nu mai bine terraformăm noi Terra?’

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: 'Nu mai bine terraformăm noi Terra?' Deși deseori genială, în special prin autori ca Jules Verne, George Herbert...

Cele mai proaste alimente pentru creier, care pot afecta memoria și concentrarea

Cele mai proaste alimente pentru creier, care pot afecta memoria și concentrarea Alimentele pe care le consumăm au un impact major asupra creierului, influențând performanțele...

Noutăţile lunii iulie pe Netflix

Noutăţile lunii iulie pe Netflix În iulie, Netflix propune: "Beverly Hills Cop: Axel F.", un film în care poliţistul Axel Foley revine pentru a face...

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri Depresia reprezintă o problemă majoră de sănătate publică,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.