Disney+, în luna iunie: printre premiere, o nouă serie ‘Star Wars’ și un serial despre Karl Lagerfeld

Publicat:

Disney+, în luna iunie: printre premiere, o nouă serie ‘Star Wars’ și un serial despre Karl Lagerfeld

Vara este momentul perfect pentru a te bucura de colecția de divertisment care te așteaptă pe Disney+. De la aventuri palpitante la povești înduioșătoare, această lună promite să fie plină de emoții, râsete și momente de neuitat.

Urmărește serialul „Becoming Karl Lagerfeld”, o competiție acerbă începe între designer și prietenul său, geniul haute couture Yves Saint Laurent, și formidabilul om de afaceri Pierre Bergé. Intră într-o galaxie plină de secrete și puteri din partea întunecată în timpul premierei celor 2 episoade din „The Acolyte” începând cu 5 iunie, potrivit stiripesurse.ro.


Citeşte şi : Parlicov: Gazul rusesc ar putea ajunge în R.Moldova prin Turcia și prin gazoductul transbalcanic în regim revers

BECOMING KARL LAGERFELD, din 7 iunie

În 1972, Karl Lagerfeld, în vârstă de 38 de ani, este un designer de prêt-à-porter fără prea mare notorietate. Când se întâlnește cu tânărul Jacques de Bascher, un dandy ambițios și seducător, totul se schimbă.

Karl, interpretat magistral de Daniel Brühl, îndrăznește, în sfârșit, să aibă visuri mărețe. Astfel, între el și prietenul său, geniul haute couture Yves Saint Laurent, susținut de formidabilul om de afaceri Pierre Bergé, începe o competiție acerbă. Becoming Karl Lagerfeld este o călătorie plină de glamour, lupte ale ego-urilor ieșite din matcă, evenimente extravagante și pasiuni distructive.

THE ACOLYTE, din 5 iunie

„Star Wars: The Acolyte”, o investigație privind o serie de atacuri șocante îl aduce pe un respectat maestru Jedi (Lee Jung-jae) în fața unui războinic periculos din trecutul său (Amandla Stenberg). Pe măsură ce descoperă indicii, ei călătoresc pe o cale întunecată unde forțe sinistre demonstrează că nu totul este ceea ce pare.

Serialul îi are în distribuție pe Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo și Carrie-Anne Moss.

VĂLUL SECRETELOR, 29 mai

„Vălul secretelor” este un serial thriller internațional cu spioni, care urmărește relația surprinzătoare și încordată dintre două femei care joacă un joc mortal de adevăr și minciună pe drumul de la Istanbul spre Paris și Londra. O femeie are un secret, iar cealaltă are misiunea de a-l descoperi înainte ca mii de vieți să fie pierdute. În culise, liderii misiunilor din cadrul agenției americane CIA și al agenției franceze DGSE trebuie să lase deoparte divergențele, oricât de greu ar părea, și să colaboreze pentru a evita o potențială nenorocire înainte să fie prea târziu.

MINȚI CRIMINALE, SEZONUL 17, 14 iunie

În urma finalului șocant al sezonului trecut, noul sezon al serialului „Minți criminale” continuă cu echipa de elită a FBI-ului care investighează misterul mortal al GOLD STAR. Pe măsură ce conspirația se desfășoară, Unitatea de Analiză Comportamentală (BAU) se confruntă cu o complicație neașteptată atunci când criminalul în serie Elias Voit negociază un acord care îl transferă în custodia federală chiar în apropierea sediului BAU. Echipa se confruntă cu cea mai mare amenințare de până acum și nu poate ieși nevătămată din consecințele amețitoare ale acestei situații.

Citeşte şi : Pandemia covid-19 a scăzut speranţa de viaţă cu aproape doi ani în perioada 2019-2021

SUPRAVIEȚUITORII, 19 iunie

Bazat pe romanul bestseller al lui Georgia Hunter, „Supraviețuitorii”, adaptarea pentru televiziune este un serial limitat inspirat de incredibila poveste adevărată a unei familii evreiești despărțite la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Serialul îi urmărește pe membrii familiei pe diferite continente, în timp ce fac tot posibilul pentru a supraviețui și a se reuni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Horoscop 2 iulie 2024

Horoscop 2 iulie 2024 Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru unii nativi. Leii sunt foarte invidiaţi în această perioadă, în timp ce Racii depind de...

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani

Investiţiile făcute de fondurile suverane din Orientul Mijlociu sunt la maximul ultimilor 15 ani Fondurile suverane din Orientul Mijlociu au fost responsabile pentru mai mult...

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: ‘Nu mai bine terraformăm noi Terra?’

Doar 10% din suprafața uscatului este locuită: 'Nu mai bine terraformăm noi Terra?' Deși deseori genială, în special prin autori ca Jules Verne, George Herbert...

Cele mai proaste alimente pentru creier, care pot afecta memoria și concentrarea

Cele mai proaste alimente pentru creier, care pot afecta memoria și concentrarea Alimentele pe care le consumăm au un impact major asupra creierului, influențând performanțele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.