Doi piloți ucraineni sunt în Arizona pentru a fi evaluați de armata americană

Publicat:

Doi piloți ucraineni se află în Arizona pentru a pilota simulatoare de zbor și pentru a fi evaluați de armata americană, au declarat sâmbătă doi oficiali americani, transmite Reuters  , informează mediafax.

Prezența poliților ucraineni în Arizona este o premieră și va facilita dialogul între personalul ucrainean și cel american și va oferi o oportunitate de a observa modul în care operează Forțele Aeriene americane, a declarat un oficial american din domeniul apărării.


Citește și : Biden a fost operat cu succes de o leziune canceroasă ‘minoră’ a pielii

„Acest eveniment ne permite să ajutăm mai bine piloții ucraineni să devină mai eficienți și să îi consiliem mai bine cu privire la modul în care să își dezvolte propriile capacități”, a declarat oficialul din domeniul apărării.

„Programul implică urmărirea modului în care piloții ucraineni își desfășoară planificarea și executarea misiunilor în simulatoare de zbor pentru a determina cum putem consilia mai bine Forțele Aeriene ucrainene cu privire la modul în care să folosească capacitățile pe care le au”, a spus un oficial al administrației.

Oficialii au precizat că nu există informații noi în ceea ce privește promisiunile de avioane de luptă F-16 pentru Ucraina. „Este vorba despre instruirea lor pe propriile avioane”, a declarat oficialul administrației, „nu despre F-16”.

Citește și : Exporturile de cereale ale Rusiei au explodat în ultimele luni

Statele Unite nu au început nicio instruire cu F-16 a ucrainenilor, a declarat marți Colin Kahl, subsecretar al apărării pentru politică, în fața membrilor Camerei Reprezentanților.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noul preşedinte al Taiwanului a depus jurământul

Noul preşedinte al Taiwanului a depus jurământul Noul preşedinte al Taiwanului, Lai Ching-te, a depus luni jurământul la palatul prezidenţial din Taipei, alături de vicepreşedinta...

Zeci de șoferi au urcat băuți la volan în acest weekend

Zeci de șoferi au urcat băuți la volan în acest weekend Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, inspectorii de patrulare au prins 26 de...

Mai multe zone din Făleşti rămân fără curent

Mai multe zone din Făleşti rămân fără curent În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor electrice, precum și a posturilor de transformare, S.A....

Tragedie la Drochia. Directoarea gimnaziului s-ar fi sinucis

Tragedie la Drochia. Directoarea gimnaziului s-ar fi sinucis Directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din satul Drochia din raionul cu același nume, s-ar fi sinucis, scrie presa...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.