Doi poliţişti ucişi şi patru răniţi într-un atac rusesc în regiunea frontalieră ucraineană Sumî

Publicat:

Doi poliţişti ucişi şi patru răniţi într-un atac rusesc în regiunea frontalieră Sumî

Doi poliţişti au fost ucişi şi alţi patru au fost răniţi marţi în urma unui tir de artilerie rusesc care a lovit o fermă din regiunea Sumî, situată în nord-estul Ucrainei, la graniţa cu Rusia, a declarat ministrul ucrainean de interne, Igor Klimenko, relatează AFP.

Potrivit acestuia, tirul de artilerie a lovit un grup de anchetatori care venise să “documenteze consecinţele” unui bombardament precedent asupra acestei ferme, însă a fost vizat de o “nouă lovitură”, a declarat ministrul pe Telegram, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : America este principalul furnizor al Europei de ţiţei, motorină şi gaze naturale lichefiate

“Echipele de salvare au găsit cadavrele celor doi poliţişti sub dărâmături. Alţi patru anchetatori au fost răniţi”, a spus el.

Regiunea Sumî, parţial ocupată la începutul invaziei ruse în urmă cu doi ani, a fost de atunci vizată cu regularitate de tiruri de artilerie sau de atacuri cu rachete sau drone explozive ruseşti.

Săptămâna trecută, cinci civili au fost ucişi în satul Nova Sloboda în urma unei lovituri asupra casei lor, care a fost complet distrusă.

Citește și : Rusia a ocupat peste 300 de kilometri pătraţi din Ucraina în 2024

La începutul lunii februarie, trei persoane au fost ucise şi patru au fost rănite în timp ce se aflau în atelierul unei societăţi agricole, vizate de un bombardament, conform autorităţilor ucrainene.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Proba de înot maraton de la JO ar putea avea loc în afara Parisului, dacă Sena nu va curată pentru scăldat

Proba de înot maraton de la JO ar putea avea loc în afara Parisului, dacă Sena nu va curată pentru scăldat Proba de înot maraton...

Canal Regional, TV-Drochia și Media TV, sancționate cu 19 mii de lei de Consiliul Audiovizualului

Canal Regional, TV-Drochia și Media TV, sancționate cu 19 mii de lei de Consiliul Audiovizualului Posturile de televiziune Canal Regional, TV-Drochia și Media TV au...

REPORTAJ FOTO: Republica Moldova comemorează 75 de ani de la cea de-a doua operațiune de deportări

REPORTAJ FOTO: Republica Moldova comemorează 75 de ani de la cea de-a doua operațiune de deportări

Două cutremure în România în mai puţin de trei ore

Două cutremure în România în mai puţin de trei ore Două cutremure au avut loc în România, în zona seismică Vrancea, în noaptea de vineri...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.