Donald Trump se plânge că Departamentul de Justiţie nu o anchetează pe Hillary Clinton

Publicat:

Donald Trump a recunoscut joi seară că i-ar plăcea să se implice într-o investigaţie împotriva fostei sale contracandidate la preşedinţie, Hillary Clinton, dar şi-a manifestat regretul că poziţia sa de şef al statului îl împiedică să facă acest lucru, relatează agenţia EFE, potrivit agerpres.

‘Cel mai trist este că, fiind preşedinte al SUA, nu mă pot implica în Departamentul de Justiţie. Nu mă pot implica în FBI. Nu pot face tot felul de lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac, iar aceasta mă incomodează mult’, a spus Trump la emisiunea radiofonică WMAL.


Citește și : FIUL lui Osama bin Laden, aşa cum numai CIA îl ştie! Imagini inedite cu Hamza – VIDEO

El a subliniat că Hillary Clinton ar trebui anchetată pentru că în timpul campaniei electorale a finanţat o investigaţie despre posibilele legături ale lui cu Kremlinul, referindu-se la controversatul dosar elaborat de fostul agent secret britanic Christopher Steele.

Trump şi-a manifestat totodată nemulţumirea că încă nu a fost iniţiată o investigaţie legată de acest subiect, adăugând că doreşte ca Departamentul Justiţiei ‘să facă ceva’.

El a vorbit despre dosarul elaborat de Steele şi într-un alt interviu, publicat tot joi de postul Fox News. ‘Acest dosar este complet fals şi inventat ca o poveste (…) Este o ruşine şi nu ar fi trebuit să se permită folosirea lui’, a spus Trump, care nu exclude posibilitatea ca Hillary şi democraţii să fi cheltuit milioane de dolari pentru respectivul dosar.

Acel document atribuit fostului spion britanic cuprinde relatări potenţial compromiţătoare despre Trump şi încearcă să arate posibile legături ale acestuia cu Rusia sau că ar fi şantajabil de aceasta, dar include şi imprecizii sesizate de mass-media şi declaraţii ale unor surse anonime imposibil de verificat.

Un episod relatat de acele surse face referire la o întâlnire a lui Trump cu prostituate ruse la Moscova într-o cameră de hotel unde serviciile secrete ruse ar fi instalat microfoane şi camere video ascunse.

În interviul acordat postului Fox News, Trump s-a referit şi la dezvăluirile fostei preşedinte interimare a Partidului Democrat, Donna Brazile, care a spus că deţine dovezi conform cărora Hillary Clinton ar fi trucat alegerile primare pentru ca Bernie Sanders să nu ajungă în locul ei candidatul democraţilor la preşedinţie.

Citeşte şi: Situaţie de URGENŢĂ la bordul unui avion de pasageri. Piloţii au decis să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport – FOTO

Donna Brazile a preluat conducerea Partidului Democrat în timpul campaniei electorale după ce mesaje apărute pe Wikileaks au sugerat că predecesoarea ei, Debbie Wasserman Schultz, ar fi favorizat-o pe Clinton.

Într-un extras din cartea sa publicat joi de Politico, Donna Brazile scrie că Partidul Democrat se afla atunci complet sub controlul echipei de campanie a lui Hillary Clinton în urma unui acord de finanţare a formaţiunii încheiat între Debbie Wasserman Schultz şi Hillary Clinton.

Întrebată despre dezvăluirile fostei preşedinte interimare a partidului, influenta senatoare democrată Elizabeth Warren a susţinut şi ea la postul CNN că alegerile primare la care au concurat Bernie Sanders şi Hillary Clinton au fost ‘aranjate’ în favoarea celei din urmă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală Peste 2.700 de cereri au fost depuse...

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1...

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație

Pompierii avertizează populația despre riscul izbucnirii incendiilor de vegetație Inspectoratul General pentru Situații de Urgență /IGSU/ avertizează populația despre riscul izbucnirii focarelor de ardere a vegetației...

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi

O nouă descoperire arheologică în raionul Slobozia: un obiect vechi de peste 4 mii de ani, găsit de arheologi Un artefact rar, cu o vechime...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.