X

Donald Trump postează o nouă serie de mesaje ironice la adresa lui Kim Jong-Un şi Hillary Clinton

Preşedintele american a postat din nou, duminică, o serie de mesaje virulente şi sarcastice, vizând-o în mod concret pe fosta sa contracandidată Hillary Clinton, “netrebnica”, şi pe “omul-rachetă” Kim Jong-Un, informează AFP.

În jurul orelor locale 08:00, cel de-al 45-lea preşedinte al SUA a postat pe Twitter mai multe mesaje trimise de simpatizanţi de-ai săi. Unul dintre ei este o imagine animată (gif), care îl arată pe Donald Trump jucând golf. Datorită unui montaj, lovitura preşedintelui este urmată de imagini cu Hillary Clinton lovită de mingea de golf, care o face să-şi piardă echilibrul când urcă într-un avion.

“Swing-ul incredibil al lui Donald Trump#CrookedHillary” (Hilary-netrebnica), a notat el ca explicaţie la imagine.

Puţin înainte de aceasta, duminică dimineaţa, miliardarul a postat un mesaj pe reţeaua socială pentru a anunţa că a avut o discuţie cu omologul său sud-coreean, Moon Jae-In. “L-am întrebat ce mai face Rocket-Man” (omul-rachetă), a notat Trump pe Twitter, făcând o referire ironică la Kim Jong-Un şi la programul balistic al Coreei de Nord.

În seria sa de mesaje pe Twitter, preşedintele american a ironizat şi o hartă electorală a SUA, acoperită toată cu roşu, culoarea republicanilor. “Continuaţi aşa, stângiştilor, şi va fi exact astfel în 2020”, data următoarelor alegeri americane, a notat Donald Trump.

Donald Trump a postat de asemenea o imagine cu un tren pe care se poate vedea scris mare, pe locomotivă, “Make America Great Again” şi o alta pe care pot fi văzute produse americane (cărbune, maşini, ordinatoare şi biscuiţi Oreo) aduse pe ocean.

Nu în ultimul rând, el a ironizat un articol din Bloomberg datând din august şi intitulat: “Câţi bani îi aduce Donald Trump companiei Twitter? 2 miliarde de dolari potrivit unui analist”.

Pe contul său personal, preşedintele american are peste 38 de milioane de abonaţi.

Tags: #CrookedHillaryDonald TrumpMake America Great AgainMoon Jae-inomul rachetaRocket-Mantwitter
Categorii: Știrile zilei