Donald Trump se va prezenta la examinarea medicală anuală pe 12 ianuarie

Publicat:

Preşedintele Donald Trump se va prezenta la o obişnuită vizită medicală prezidenţială pe 12 ianuarie, a anunţat Casa Albă, scrie The Associated Press.

Data examinării a fost confirmată joi de către o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, conform news.ro .


Preşedinţia a anunţat anterior că şeful statului urma să se prezinte la control anul acesta, la Centrul Militar Naţional Medical Walter Reed.

Citește și : Turcia şi Rusia au semnat acordul prin care Ankara cumpără rachete S-400

Rezultatele examinării vor fi făcute publice după vizită, a precizat Sanders.

Miliardarul în vârstă de 71 de ani a făcut publice puţine informaţii despre starea sănătăţii sale.

În campania electorală, gastroenterologul său a dat publicităţii o scrisoare de patru paragrafe, în care afirma că va fi ”cea mai sănătoasă persoană aleasă vreodată”.

Trump a apărut la “The Dr. Oz Show”, unde a spus că se simte nemaipoment, făcându-şi publice analizele cu privire la colesterol şi de depistare a cancerului.

Locatarul Casei Albe a ajuns în centrul atenţiei în urmă cu câteva săptămâni, după ce a părut că s-a exprimat cu dificultate într-un discurs.

Casa Albă a spus că avea gura uscată.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O regiune din Belgia va interzice folosirea telefoanelor mobile în şcoli

O regiune din Belgia va interzice folosirea telefoanelor mobile în şcoli Guvernul regiunii belgiene Valonia a votat miercuri pentru interzicerea folosirii în scopuri recreaţionale a...

Moda în Trecere: Între Inovație și Tradiție la Săptămâna Modei de la Paris

Moda în Trecere: Între Inovație și Tradiție la Săptămâna Modei de la Paris Moda se află într-o perioadă de tranziție, așa cum a fost evident...

Un oraș din Italia înregistrează un număr uriaș de cazuri de febră dengue: ‘Situația a scăpat de sub control’

Un oraș din Italia înregistrează un număr uriaș de cazuri de febră dengue: 'Situația a scăpat de sub control' Epidemiologii italieni au tras un semnal...

Hedi Slimane părăseşte postul de director artistic al casei de modă Céline (LVMH)

Hedi Slimane părăseşte postul de director artistic al casei de modă Céline (LVMH) Hedi Slimane, director artistic, de creaţie şi imagine la Céline din ianuarie...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.