Dorin Recean s-a întâlnit cu noul șef al Misiunii USAID

Publicat:

Dorin Recean s-a întâlnit cu noul șef al Misiunii USAID

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, i-a găzduit la Guvern pe noul șef al Misiunii Agenției SUA pentru Dezvoltare în Moldova, Jeff Bryan, dar și pe ambasadorul SUA la Chișinău, Kent Logsdon.

În cadrul întrevederii, oficialii au abordat mai multe subiecte de actualitate, cu accent pe prioritățile de asistență ale USAI și continuarea proiectelor demarate în comun, în domenii ce țin de dezvoltarea economică, coeziunea socială, energia regenerabilă și promovarea democrației, transmite Știri.md.


Dorin Recean a vorbit despre obiectivele Executivului pe care trebuie să se avanseze, precum stimularea creșterii productivității și atragerea investițiilor.

Dorin Recean s-a întâlnit cu noul șef al Misiunii USAID

„Creștem investițiile în infrastructură, mai ales în extinderea și modernizarea sistemului feroviar. Bineînțeles, ne concentrăm eforturile pe implementarea proiectelor de dezvoltare regională, pe consolidarea securității energetice a țării prin susținerea proiectelor de energie verde, dar și pe apropierea de blocul comunitar”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

Citeşte şi: Ruşii au interceptat o dronă de spionaj americană deasupra Mării Negre – Stiripesurse.md

La rândul său, noul șef al Misiunii USAID la Chișinău, Jeff Bryan, a apreciat pașii întreprinși de autorități în avansarea pe calea reformelor și pe agenda pro-europeană a țării.

Oficialul american a reconfirmat sprijinul organizației pe care o reprezintă în susținerea parcursului democratic al țării noastre.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale

Directorul financiar de la LVMH îndeamnă Europa să rămână unită în contextul disputelor comerciale Ancheta demarată de China asupra coniacului european este o reacţie la...

VIDEO – Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India

VIDEO - Justin Bieber, spectacol incendiar la nunta miliardarilor în India Justin Bieber a oferit un spectacol incendiar la nunta anului, care are loc în...

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris

Cele mai stranii muzee pe care le poți vizita în Paris De la Louvre la Musée d’Orsay, Parisul are, fără îndoială, unele dintre cele mai...

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.