Dorin Recean s-a întâlnit cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului

Publicat:

Dorin Recean s-a întâlnit cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a avut o întrevederea cu Michael Roth, președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului german.

Citeşte şi: Zeci de mii de georgieni au protestat în Georgia împotriva unei legi privind “influenţa străină” – Stiripesurse.md


Cei doi oficiali, potrivit unui comunicat de presă emis de Guvern, au discutat despre „importanța implementării reformelor pentru realizarea parcursului european al țării noastre, dezvoltarea economică a R. Moldova, dar și situația de securitate la nivel regional”.

Dorin Recean s-a întâlnit cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului

Premierul a discutat cu Michael Roth despre „eforturile depuse de Executiv pentru crearea unui mediu de afaceri sigur și predictibil pentru investitori și s-a referit la beneficiile oferite antreprenorilor”.

„Obiectivul nostru este să dezvoltăm economia națională și să atragem investiții care vor genera noi locuri de muncă acasă”, a spus premierul Dorin Recean.

La rândul său, Michael Roth a reiterat sprijinul Germaniei pentru parcursul european al R. Moldova și a subliniat că țara va ajuta în continuare țara noastră să-și consolideze reziliența și să se dezvolte.

Dorin Recean s-a întâlnit cu președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului

„Moldova este țara oportunităților, iar Germania va rămâne alături pentru a le valorifica”, a declarat președintele Comisiei de politică externă a Bundestagului german.

Șeful Executivului a apreciat sprijinul Germaniei acordat țării noastre, „care contribuie la consolidarea diverselor sectoare cheie, accentuând și suportul oferit de partea germană Ucrainei, datorită căreia în Republica Moldova este pace. Astfel, autoritățile se pot concentra pe modernizarea țării, în baza celor patru direcții prioritare: dezvoltarea economică și creșterea bunăstării, pacea și securitatea, anticorupția și reforma justiției și integrarea europeană”, se menționează în comunicatul Guvernului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parola 12345 a fost interzisă în Marea Britanie. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri

Parola 12345 a fost interzisă în Marea Britanie. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri Guvernul britanic a introdus noi reglementări care vizează creșterea...

Ţara în care dacă reuşeşti să îţi iei o casă nu ai nicio garanţie că o poţi păstra

Ţara în care dacă reuşeşti să îţi iei o casă nu ai nicio garanţie că o poţi păstra Ţara în care dacă reuşeşti să îţi...

Un transsexual din Hong Kong a obținut un act de identitate după un proces de șapte ani

Un transsexual din Hong Kong a obținut un act de identitate după un proces de șapte ani Un transsexual din Hong Kong a obținut un...

Cei trei astronauţi ai misiunii chineze Shenzhou-17 au revenit pe Pământ

Cei trei astronauţi ai misiunii chineze Shenzhou-17 au revenit pe Pământ Cei trei astronauţi ai misiunii chineze cu echipaj uman Shenzhou-17 au ieşit din capsula...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.