X

Dorin Recean transmite condoleanțe familiilor celor două victime ale furtunii

Dorin Recean transmite condoleanțe familiilor celor două victime ale furtunii

Premierul a transmis condoleanțe familiilor celor două victime ale furtunii. Totodată, Dorin Recean a dat indicații miniștrilor, menționând că trebuie consolidate capacitățile de intervenție în perioada intemperiilor.

Șeful Guvernului a mulțumit celor care au intervenit pentru a înlătura urmările intemperiei. În același timp, oficialul consideră că ar trebui să ne așteptăm la tot mai multe fenomene de acest gen, potrivit realitatea.md.

Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

„În legătură cu intemperiile care au avut loc zilele trecute, trebuie să ne pregătim pentru că astfel de lucruri o să se întâmple cu frecvență mai înaltă. Să pregătim și administrația publică locală, ca să intervină prompt în astfel de situații.

Vreau să mulțumesc mult celor de la 112, medicinei de urgență, pompierilor, salvatorilor, polițiștilor, Administrației de Stat a Drumurilor, tuturor instituțiilor care au intervenit și au muncit prompt. Celor care au reparat stațiile electrice și rețelele electrice.

Cu părere de rău, avem și două decese. Condoleanțe familiilor.

Trebuie să întărim capacitatea de a acționa și de a preveni astfel de situații. Încă o dată mulțumesc celor care au intervenit”, a spus Recean în debutul cabinetului de miniștri.

Regizorul Arcadie Spoială a decedat în drum spre spital, după ce peste cortul în care se afla a căzut o creangă de salcie în timpul furtunii de marți seara. Artistul împreună cu familia și un grup de prieteni se odihnea pe malul Nistrului.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

O copilă de 13 ani a fost găsită fără suflare miercuri dimineața de către angajații de la Spații Verzi care curățeau străzile de crengile căzute. Descoperirea macabră a fost făcută în sectorul Buiucani al Capitalei.

Tags: condoleanţeDorin Receanguvern
Politică