Dua Lipa este dispusă să rişte o reacţie negativă după ce a repostat declaraţia despre operaţiunile militare din Gaza considerate ‘genocid israelian’

Publicat:

Dua Lipa este dispusă să rişte o reacţie negativă după ce a repostat declaraţia despre operaţiunile militare din Gaza considerate ‘genocid israelian’

Dua Lipa, vedetă pop şi în curând cap de afiş la Glastonbury, a declarat că este dispusă să rişte o reacţie negativă în legătură cu declaraţiile sale politice, după ce recent a descris operaţiunile militare din Gaza drept “genocid israelian”, scrie The Guardian.

Într-un interviu acordat publicaţiei Radio Times, artista în vârstă de 28 de ani a declarat că s-a verificat de mai multe ori înainte de a face o declaraţie, dar a făcut-o dacă a considerat că este pentru “binele comun” şi că merită riscul, potrivit stiripesurse.


Citește și : CA obține câștig de cauză față de Cinema 1 privind insuficiența de programe locale

Luna trecută, câştigătoarea premiului Grammy a repostat pentru cei 88 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram un grafic al grupului Artists4Ceasefire, împreună cu hashtag-ul #AllEyesOnRafah, care a fost în trend în zilele de după bombardarea oraşului din Gaza de către Israel.

Ea a scris: “Arderea copiilor de vii nu poate fi niciodată justificată. Întreaga lume se mobilizează pentru a opri genocidul israelian. Vă rugăm să vă arătaţi solidaritatea cu Gaza”.

Recent, ea a fost menţionată într-un cântec rap israelian care a făcut apel la violenţă împotriva personalităţilor publice care şi-au exprimat opiniile pro-palestiniene.

Lipa a declarat pentru Radio Times: “Când vorbesc despre lucruri politice, mă verific de două, trei ori ca să fiu sigură: Bine, este vorba despre ceva mult mai important decât mine şi este necesar – şi acesta este singurul motiv pentru care o postez”. “Eu pun în balanţă, pentru că, în cele din urmă, simt că este pentru un bine mai mare, aşa că sunt dispusă să risc”.

Lipa, care s-a născut la Londra din părinţi kosovari-albanezi, a sugerat că moştenirea sa i-a influenţat politica deschisă.

“A lua atitudine este o înclinaţie naturală pentru mine, având în vedere trecutul şi moştenirea mea şi faptul că însăşi existenţa mea este oarecum politică – nu este ceva ieşit din comun pentru mine”, a spus ea.

În acelaşi interviu, Lipa a dezvăluit că susţine în continuare Partidul Laburist şi a sugerat că va vota pentru acest partid la viitoarele alegeri din Marea Britanie, dar nu l-a susţinut personal pe Keir Starmer.

Citește și : Reţeaua de socializare X autorizează de acum în mod oficial conţinuturile pornografice

Ea a spus: “Pentru mine, în ultimii trei sau patru ani, am cam decis că a susţine un anumit lider de partid politic nu este probabil calea pe care vreau să o urmez. Întotdeauna am susţinut Partidul Laburist, aşa că acolo voi sta mereu, dar nu cred că voi fi în mod public pentru sau împotriva cuiva… pentru că, în general, politicienii te dezamăgesc”.

Lipa va fi cap de afiş la Glastonbury la sfârşitul acestei luni, pe scena Pyramid din Pilton, Somerset. Cel mai recent album al ei, “Radical Optimism”, a fost lansat luna trecută şi a primit recenzii favorabile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io – Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io - Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar Jupiter ascunde...

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe Regizorul Benoit Jacquot a fost inculpat miercuri pentru violarea actriţelor Julia Roy, în 2013, şi...

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni Având în vedere faptul că pe rețelele de socializare circulă numeroase diete care promit...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.