Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

Publicat:

Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt un pub londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menţionat în noul album al cântăreţei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, informează Reuters.

Lily Bottomley, managera pentru evenimente şi social media a pubului, a spus că agitaţia a început săptămâna trecută, înainte de lansarea de vineri a dublului-album, care include, pe poziţia a 17-a, melodia ”The Black Dog”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : 34.049 de palestinieni ucişi în Gaza de la începutul ofensivei Israelului la 7 octombrie (Ministerul Sănătăţii enclavei)

Managerul a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a reuşi să facă faţă cererii, iar pubul, situat în cartierul Vauxhall, şi-a valorificat faima nou dobândită introducând în meniu un nou burger botezat ”Swift” şi un cocktail intitulat ”(Taylor’s Version)”.

Deşi nu poate fi absolut sigură că barul Black Dog pe care îl conduce ea şi cel menţionat în album sunt unul şi acelaşi, Lily Bottomley a spus că la un moment dat ”era o clientă blondă care venea frecvent”.

”O antologie a unor noi creaţii care reflectă evenimente, opinii şi sentimente dintr-un moment trecător şi fatalist”, este descrierea pe care Swift i-a făcut-o pe Instagram celui de-al 11-lea album al ei de studio.

Fanii cred că versurile ţintesc înspre fostul iubit al cântăreţei, britanicul Joe Alwyn. Swift a menţionat în cântecele ei şi alte locuri din Londra în care cuplul şi-a petrecut timpul în capitala britanică şi care au trezit interesul fanilor.

Cei doi s-au despărţit în aprilie 2023, după o relaţie de şase ani.

”Suntem un pub foarte mic, de cartier, aşadar este un vis ceea ce se întâmplă”, a spus Bottomley. ”Suntem foarte recunoscători fanilor, care au fost uimitori”.

Katie, o dezvoltatoare web şi un ”Swifty” (denumirea pe care o poartă fanii cântăreţei americane), a spus că îi place să meargă în locurile menţionate în melodiile artistei.

”Am fost la New York anul trecut şi am făcut un tur pe jos ‘Taylor Swift’ al locurilor pe care le-a menţionat”.

Citește și : Zelenski insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Emilia, o masterandă din Viena, a spus că şi-o imaginează pe Swift mergând în acel pub. ”Îmi place, este un geniu liric”, a spus ea.

Spotify a anunţat vineri că noul album al cântăreţei americane a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi anul acesta pe platformă, performanţă pe care a obţinut-o în mai puţin de 12 ore.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Igor Boțan: Războiul din Ucraina determină moldovenii să migreze

Igor Boțan: Războiul din Ucraina determină moldovenii să migreze Odată cu micșorarea numărului de moldoveni în Federația Rusă, el a început să crească dramatic în...

Luminița Odobescu: Stabilitatea în regiunea Mării Negre este existențială pentru R. Moldova

Stabilitatea în regiunea Mării Negre este existențială pentru R. Moldova Restabilirea păcii în zona Mării Negre este esențială, a declarat șefa diplomației române Luminița Odobescu...

Unele ţări europene încearcă să-i intimideze pe judecătorii Curţii Penale Internaţionale

Unele ţări europene încearcă să-i intimideze pe judecătorii Curţii Penale Internaţionale Înaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe şi politica de securitate, Josep Borrell, a...

Inteligența artificială ne lasă șomeri. Elon Musk: „Probabil că niciunul dintre noi nu va mai avea un loc de muncă”

Inteligența artificială ne lasă șomeri. Elon Musk: „Probabil că niciunul dintre noi nu va mai avea un loc de muncă” Elon Musk spune că inteligența...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.