X

Fermierii s-au enervat: Cazul ‘Ambulanţa’ este o MANIPULARE!

Fermierii s-au enervat: Cazul ‘Ambulanţa‘ este o MANIPULARE!

„Transportul, cu excepția camioanelor, se poate deplasa la Leușeni.” Așa au comentat agricultorii la privind o ambulanță care avea dificultăți de a ajunge la un pacient cu probleme cardiace.

Într-o reacție pentru Realitatea.md, fermierul Denis Barbarasa a declarat că vehiculele se pot deplasa pe un drum de ocolire, care trece prin câmp, iar medicii nu au apelat la fermierii, pentru a solicita să li le permită trecere.

Citeşte şi: Un fost informator al FBI a fost inculpat pentru că a minţit în legătură cu fiul lui Biden – Stiripesurse.md

Alexandru Slusari, președintele Asociației „Forța Fermierilor”, a calificat informația prezentată de Poliție drept „manipulare”. Potrivit lui, traficul se poate desfășura, iar camerele video fixează acest fapt.

„Fermierii care protestează la vama Leușeni regretă încercarea Poliției de a manipula opinia publica cu informația că nu a fost asigurat acces ambulanței. Ei atenționează că sunt camerele video, care fixează ca micul trafic este posibil. Circulă și autocare. Probabil ca cineva a pregătit acest incident, care până la urmă s-a rezolvat destul de operativ. Agricultorii menționează că comisarul din Hîncești nici nu s-a apropiat de fermieri. Agricultorii solicita de la Poliție sa stopeze acțiunile de provocare, care au scopul de a periclita și a discredita protestul lor”, a menționat Slusari.

Tags: Alexandru SlusariambulantaDenis BarbarasafermieriLeușeniVama
Social