Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, ‘Wolfs’

Publicat:

Festivalul de Film de la Veneţia: George Clooney şi Brad Pitt promovează noul lor lungmetraj, ‘Wolfs’

Brad Pitt şi George Clooney, cel mai “cool” duo de sexagenari de la Hollywood, sosesc duminică în Italia pentru a promova noul lungmetraj în care joacă din nou împreună, “Wolfs”, ce va fi proiectat în afara competiţiei oficiale a Festivalului de Film de la Veneţia din 2024, informează AFP.

Sosirea în laguna italiană a acestor staruri americane promite să fie un eveniment major: într-o ediţie (a 81-a) marcată de prezenţa multor staruri de cinema, ei vor păşi pe covorul roşu pe care au fost deja prezente în zilele trecute Angelina Jolie (fosta soţie a lui Brad Pitt), Cate Blanchett şi Nicole Kidman, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Pe covorul roşu vor păşi apoi Julianne Moore şi Tilda Swinton, aşteptate luni pentru a promova noul film regizat de Pedro Almodovar, precum şi cântăreaţa Lady Gaga, pe afişul continuării filmului “Joker”, ce va fi prezentat în competiţie miercurea viitoare.

Mai mult decât simpli colegi de breaslă, George Clooney şi Brad Pitt sunt mai degrabă complici, cu un simţ al umorului şi al autoironiei care a făcut deja minuni în filmul “Burn After Reading” (2008), regizat de fraţii Coen. Ei au împărţit afişul şi în trilogia de filme despre jafuri “Ocean’s Eleven”, lansate în perioada 2001 – 2007.

În filmul “Wolfs” (pluralul, incorect, din engleză al cuvântului “lup”, care ar trebui scris “Wolves”), o comedie de acţiune regizată de Jon Watts, care a regizat trei filme în cadrul francizei “Spiderman”, ei interpretează din nou rolurile unor bandiţi: cele două personaje ale lor sunt obligate să facă echipă pentru a curăţa locul unei crime. “Ei pornesc într-o noapte infernală în care nimic nu se petrece aşa cum era prevăzut”, a transmis echipa de producţie a peliculei.

Acest film, care va fi difuzat pe platforma de streaming Apple TV+ începând din 27 septembrie, este prezentat la Veneţia în afara competiţiei.

Producătorii săi au anunţat deja că pelicula va avea o continuare.

În ceea ce priveşte filmele din competiţia de la Veneţia, ziua de duminică va fi marcată de revenirea actorului Adrian Brody (cunoscut din “The Pianist”) într-o producţie cu o durată de peste trei ore şi filmată pe peliculă de 70 mm, intitulată “The Brutalist”. Filmul spune povestea unui arhitect evreu de origine ungară, imigrat în Statele Unite după Holocaust, unde încearcă să îşi construiască o carieră de succes.

Cursa pentru câştigarea trofeului suprem de la Veneţia, Leul de Aur – obţinut anul trecut de filmul “Poor Things” -, rămâne una foarte deschisă.

Interpretarea actriţei Angelina Jolie, metamorfozată în Maria Callas într-un film biografic (“Maria”) despre ultimele zile din viaţa celebrei cântăreţe de operă, a fost remarcată de criticii de specialitate, precum şi angajamentul manifestat de Nicole Kidman în “Babygirl”, un film care divizează publicul prin încercarea sa de a submina un gen uzitat, thrillerul erotic.

Înainte de anunţarea palmaresului pe 7 septembrie, juriul prezidat de Isabelle Huppert trebuie încă să vizioneze primul film american şi realizat în limba engleză al regizorului spaniol Pedro Almodovar (“The Room Next Door”), precum şi lungmetrajul “Queer”, o adaptare a romanului omonim scris de William Burroughs, o personalitate a generaţiei beat, cu actorul Daniel Craig distribuit într-un rol care este, a priori, un contre-emploi.

Citește și: Iohannis, întrebat ce va face din decembrie: ‘Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului’

Nu trebuie uitat nici filmul “Joker: Folie a Deux”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga, continuarea lungmetrajului care a câştigat Leul de Aur în 2019.

Cea de-a 81-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia se desfăşoară în perioada 28 august – 7 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noutăţi Netflix în septembrie: ‘The Perfect Couple’, cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din ‘Emily in Paris’

Noutăţi Netflix în septembrie: 'The Perfect Couple', cu Nicole Kidman şi Liev Schreiber în rolurile principale, sezonul 4 din 'Emily in Paris' Platforma de streaming...

Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei

Biletele la concertele trupei Oasis s-au epuizat în 10 ore; problemele tehnice i-au frustrat pe fanii formaţiei Biletele la concertele care vor marca reunirea trupei...

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze

Medicului implicat în moartea actorului Matthew Perry i-a fost interzis să mai profeseze Medicului din Los Angeles care a acceptat să pledeze vinovat în procesul...

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert Rapperul american Fatman Scoop a murit la vârsta de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.