Fiecare zodie are o zi norocoasă în august. Care e a ta

Publicat:

Fiecare zodie are o zi norocoasă în august. Care e a ta

Astrologic vorbind, luna august este una foarte fluidă, în care traiectoria fiecărei zodii în parte se poate schimba foarte uşor, astfel că toţi nativii sunt sfătuiţi să profite de fiecare moment norocos, pentru a nu rata nicio oportunitate.

Marcată de Mercur retrograd, luna august este una a schimbărilor, astfel că toate zodiile ar trebui să îmbrățișeze fiecare proces din viața lor pentru a-şi deschide noi orizonturi. După ce, pe 5 august, Mercur retrograd se opreşte în zodia Fecioară, ajunge în Leu pe 14 august, unde o să staţioneze direct pe data de 28. Deşi de obicei se vorbește despre zile mai dificile atunci când astrele se aliniază în acest fel, acum nativii vor avea o surpriză, potrivit Ştiripesurse.


Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Berbec: 26 august

Berbecii au șansa să aibă grijă de ei, să se pună pe primul plan şi să se facă remarcaţi pe 26 august, când se centrează mai mult pe construirea unei cariere care le consumă multă energie, dar, în aceeaşi măsură, le aduce şi mari satisfacţii. Atunci când vor realiza ceea ce îi energizează de fapt, nu se vor mai întoarce. Astrele le reamintesc să nu uite niciodată de propria persoană.

Taur: 19 august

Pentru nativii Taur ziua norocoasă este 19 august, când sunt sfătuiți să-și îmbrățișeze energiile. Văd în sfârșit că ceea ce căutau nu este atât de departe şi opresc din căutarea unui scop, găsindu-şi bucuria în drumul pe care îl parcurg. Trebuie să fie siguri că îşi doresc cu adevărat acel lucru înainte de a-şi face planuri cum să îl obţină. Odată ce sunt decişi, totul devine mult mai uşor. Încearcă să aibă încredere și să fie conștienți de drumul lor.

Gemeni: 19 august

19 august este ziua în care nativii Gemeni se decid să-și trăiască viața pe care au visat-o de multă vreme, sunt plini de energie, ceea ce le aduce noroc și oportunități de afaceri, dezvoltare spirituală și călătorii. Un pas mic către viitor îi va ajuta să-și împlinească toate visele, dar este important să lase trecutul în urmă și să privească într-un mod pozitiv tot ceea ce li se întâmplă.

Rac: 4 august

Racii au cam avut probleme financiare în ultima vreme, care au ajuns inclusiv subiect de discuţii în cuplu. Ziua de 4 august ar putea face primul pas în procesul de a-și construi o nouă viață, chiar dacă îşi găsesc mai greu motivarea. Momentele peste care vor trece sunt trepte importante pentru unui nou început. Vor avea parte de un venit stabil dintr-o sursă pe care o așteptau de multă vreme. Este ceea ce căutau, astfel că visele li se transformă în realitate.

Leu: 4 august

Astrele spun că 4 august este pentru Lei ziua ideală pentru introspecţie, pentru a vedea ce anume este cu adevărat prioritar în viața lor. Mercur retrograd îi ajută să obţină ceea ce îşi doresc cel mai mult, mai ales că în mintea lor se produce o schimbare a scării valorilor. Își vor da seama că nu bogățiile și lucrurile materiale sunt cele care le aduc bucurie, ci ceea ce vor face de acum înainte.

Fecioară: 9 august

Aflaţi în căutare de sine de mai mult timp şi frământaţi de îndoieli, nativii Fecioară îşi vor găsi, în sfârşit echilibrul, pe 9 august. Astfel, vor deveni mai înţelegători şi mai empatici nu doar faţă de propriile defecte, ci și față de lume și oamenii din jur, Situaţia financiară și relațiile personale vor căpăta un alt sens. Îşi vor descoperi calităţi latente și cum este posibil să se îndrepte către noi investiții.

Balanță: 12 august

Balanțele, care se află într-o perioadă extrem de instabilă, primesc foarte multe semne din partea universului pe 12 august. Sunt sfătuite să-şi deschidă mintea pentru noi orizonturi și să se concentreze pe ceea ce vor să realizeze. Fac planuri despre cum ar putea să aibă succes şi este important să se concentreze mai mult pe partea financiară.

Scorpion: 4 august

Nativii Scorpion, care sunt tot cu gândul la carieră, au șansa de a-și îndeplini visul pe 4 august, când eforturile lor ar putea fi răspătite printr-o avansare la locul de muncă sau prin obţinerea altor beneficii şi recunoaşterea calităţilor lor. Este important să-şi gestioneze nerăbdarea, pentru că cele mai mari bucurii vin atunci când se vor aștepta mai puțin.

Săgetător: 4 august

Ziua de 4 august este cu noroc pentru nativii Săgetător, care vor constata că au abilităţile necesare pentru un domeniu profesional care le place şi pot profita de acest lucru. Până acum nu au făcut decât să exploreze şi să se întrebe dacă să facă următorul pas sau să mai aștepte.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Capricorn: 22 august

Nativii Capricorn, obişnuiţi să organizeze totul la liniuţă, trăiesc cele mai bune momente neplanificate pe 22 august. Deşi sunt tot cu gândul la viitor, ar trebui să se oprească pentru un moment și să realizeze lucrurile bune care li se întâmplă. Dacă abordează viața ca un experiment cu care rezonează, atunci nu va fi o problemă în a-și găsi fericirea.

Vărsător: 29 august

Nativii Vărsător îşi regăsesc puterea de a se bucura de viaţă şi de lucrurile mărunte pe 29 august. Chiar dacă multe momente au fost şi vor mai fi grele, asta nu înseamnă că nu trebuie să se bucure de experiențe noi. S-ar putea rezolva unele probleme din viața personală care trenează de mai mult timp.

Pești: 12 august

Nativii Pești nu trebuie să renunțe niciodată la visurile lor, mai ales pe 12 august. Dacă se vor întoarce către ceea ce cred cu adevărat, potenţialul lor uriaş va ieşi la lumină. Scorpionul le guvernează casa norocului şi vor primi în oferte de a călători. Ziua de 12 august le aduce noi oportunități în viață.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Câte calorii ard bărbații și femeile în timpul unei partide de sex

Câte calorii ard bărbații și femeile în timpul unei partide de sex Știai că poți să arzi calorii în timpul sexului? Conform unor cercetări, bărbații...

Un copil dispărut, căutat cu ajutorul Poliţiei, a fost găsit în timp ce dormea într-un teanc de rufe

Un copil dispărut, căutat cu ajutorul Poliţiei, a fost găsit în timp ce dormea într-un teanc de rufe Un copil care a dispărut sâmbătă seară...

VIDEO – Enigma unei mumii egiptene: viața și moartea ‘femeii care țipă’ i-a fascinat pe arheologi

VIDEO - Enigma unei mumii egiptene: viața și moartea 'femeii care țipă' i-a fascinat pe arheologi În urmă cu mai bine de opt decenii, arheologii...

Un meteorit rar care s-a prăbuşit lângă Berlin în ianuarie 2024 are o vechime de 4,5 miliarde de ani şi un miros neplăcut

Un meteorit rar care s-a prăbuşit lângă Berlin în ianuarie 2024 are o vechime de 4,5 miliarde de ani şi un miros neplăcut Meteoritul care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.