Fiica actorului Alain Delon le-a intentat un proces fraţilor ei

Publicat:

Fiica actorului Alain Delon le-a intentat un proces fraţilor ei

Fiica actorului francez Alain Delon, Anouchka, i-a dat în judecată pe cei doi fraţi ai ei pentru atingere adusă vieţii sale private după difuzarea unei conversaţii între ea şi tatăl său, un proces care va avea loc în aprilie 2025, a decis vineri Tribunalul din Paris, relatează AFP.

Cei doi fii ai legendarului actor francez, Anthony, în vârstă de 59 de ani, şi Alain-Fabien, de 29 de ani, vor fi judecaţi pentru “utilizarea, păstrarea şi divulgarea unui document sau a unei înregistrări obţinute prin încălcarea intimităţii vieţii private a unei alte persoane”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și:  Un al nouălea suspect în atentatul de la Moscova a fost arestat în Rusia

Ei sunt acuzaţi că au înregistrat-o pe sora lor Anouchka, în vârstă de 33 de ani, în timpul unei conversaţii purtate cu tatăl lor pe 5 ianuarie 2024 în reşedinţa pe care starul de cinema o deţine la Douchy, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris.

Cei doi fraţi au publicat două zile mai târziu pe conturile lor de Instagram înregistrarea unei conversaţii între Alain Delon şi fiica lui.

În acel fragment, o voce feminină se adresează unui bărbat căruia îi spune “tată”. “Sunt pe cale să te trateze ca pe un debil (…) şi pe mine ca pe o tâmpită care îşi manipulează tatăl”, se poate auzi în înregistrarea audio.

Din luna ianuarie 2024, cei trei copii ai starului de cinema se ceartă fără încetare, atât în mass-media, cât şi prin acţiuni în instanţă, din cauza unor divergenţe care vizează starea de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani.

Citește și: Cel mai mare criminal în serie din România, eliberat: ‘Călăul de boschetari’ a ucis cu pietre 11 oameni

Fiii lui, Anthony şi Alain-Fabien, consideră că starul este manipulat de sora lor, care le-ar fi ascuns starea lui de sănătate. Anouchka ar dori totodată să îl mute pe Alain Delon în Elveţia pentru a nu plăti impozite prea mari pentru moştenire după moartea actorului, acuză unul dintre fraţi, Anthony.

La rândul ei, Anouchka le reproşează fraţilor ei că pun în pericol viaţa actorului, cunoscut din filme precum “Piscina” şi “Ghepardul”, şi afirmă că a dorit să îl mute pe tatăl lor în Elveţia pentru ca acesta să poată fi tratat în continuare în acea ţară.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.