Fosta deputată Maria Ciobanu nu regretă votul acordat pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale

Publicat:

Fosta deputată a Blocului ACUM, Maria Ciobanu, a venit cu o reacție privind realizările partidului PAS și a Maiei Sandu la trei ani de președinție.

Maria Ciobanu nu regretă votul acordat pentru Maia Sandu la alegerile prezidențiale, dar se arată șocată de comportamentul Președinției și al Guvernului în alegerile locale generale.


Citeşte şi: Parohul Bisericii Sf. Dumitru aderă la Mitropolia Basarabiei

„Am mai zis: eu nu regret votul dat, în mai multe rânduri, pentru Maia Sandu. Eu regret enorm faptul că președinta Maia Sandu se crede în afara legii. Aproape tot ce a criticat cu vehemență atunci când era în opoziție, azi deschis, demonstrativ, le aplică în practică. Se creează impresia că PAS face totul pentru a anihila celelalte partide pro-europene.

Comportamentul Președinției și al Guvernului în alegerile locale generale  i-a șocat chiar și pe unii susținători PAS. Atât Maia Sandu cât și Dorin Recean au făcut la greu agitație electorală. Au folosit la maxim pârghiile administrative, organizând întâlniri electorale aproape în toate raioanele. Poliția a stat și continuă să stea  în poziție de drepți în fața guvernanților, deputaților, reprezentanților guvernului în teritoriu chiar și atunci când unii dintre ei se dedau la acțiuni ilegale.

Pentru a crede cetățeanul că instituțiile statului sunt “tari ca piatra și iute că săgeata” ne mai dau seara  la TV câte un film ieftin cu mascați, care prind și arestează hoți, corupți. Povestea filmului e una  și aceeași: un judecător emite o decizie de reținere, iar alt judecător o anulează.

Kонец фильма!

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, nu termină niciun discurs fără sintagma “hoții și bandiții”, dar câți dintre ai au fost aduși acasă și își ispășesc pedeapsa? De ce, domnule Grosu, toți, dar absolut toți acei pe care îi “ridică” mascații,  pentru diferite acte de corupție, la scurt timp îi vedem plimbându-se nestingheriți pe străzile Chișinăului?

Citeşte şi: Delegația Republicii Moldova cere încetarea blocării activității observatorilor militari în Zona de Securitate – Stiripesurse.md

Aveți întreaga putere în stat, dar nu reușiți absolut nimic să faceți, pentru a  reforma justiția. Cum a fost, așa rămâne!

Mandatul vostru nu e veșnic, timpul zboară, iar visul european nu poate acoperi injustiția…”, a scris pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.